Uite ca se poate!

Dupa recentele arestari din fotbalul romanesc, pe care le astept de-o vesnicie, iata inca o veste cu totul mirobolanta:

Unul dintre liderii suporterilor dinamovisti, Elias Bucurica, nu mai are voie sa participe la meciuri timp de 1 an, acesta fiind amendat cu 200 de lei, joi noaptea, dupa ce a fost implicat în bataia cu suporterii rapidisti.

De trei ori URA! Acesti cretini din galerie care urla de nebuni, se bat, te bat daca nu te conformezi, aceste animale ar trebui sa stea la adapostul propriilor case, ca un fel de arest la domiciliu. Eu, unul, merg rar pe stadion, dar si atunci cand merg vreau sa vad spectacol in teren, nu sa-mi fie frica ca nu stiu versurile unui imn de kkt. Vreau sa pot sa-mi iau bilet si la peluza, fara sa trebuiasca sa indeplinesc nu-stiu-ce ritualuri in timpul meciului. Vreau sa vad un meci linistit, STAND JOS PE SCAUN, fara seminte si bomboane agricole. Ca in Anglia.

5 comentarii

 1. 16 Apr 2009 la 15:23

  AAAH m-am saturat de excemplu Anglia. Un exemplu mai prost nici ca se putea. Cand la noi se mergea civilizat la meci si sa steatea jos(ca deh, comunistii nu te lasau cu galerii si alte vrajeli d-astea), aia mureau pe capete la meciuri si inaintea lor. Englezii au fost suspendati 5 ani din competitiile europene din cauza comportamentului cretin al suporterilor. Acolo s-a ajuns inainte sa se ia masuri si sa se potoleasca lumea.

 2. 16 Apr 2009 la 15:33

  Eu vorbesc de cum e acum. In loc de "ca in Anglia" o sa scriu data viitoare:

  "vreau sa fie stadioane cu tribune aproape de teren, fara pista de atletism, cu scaune, iar oamenii sa stea jos pe tot parcursul meciului. vreau sa se respecte cu strictete locurile de pe bilet si sa nu se manance seminte sau bomboane agricole. vreau program, ca la teatru, si restaurant/gherete de suc in incinta stadionului. vreau sa nu exista tortze, bannere sau pericolul de a-ti lua omor daca nu canti cu galeria."

 3. 16 Apr 2009 la 17:16

  pai da, dar in societatea actuala e utopic ceea ce ceri tu. Esti bun de concurenta la miss :P

  Si nu poti sa vorbesti de prezent ignorand trecutul si contextul.

 4. 16 Apr 2009 la 17:50

  stadionul cel mai potrivit si pt nationala si eventual (si pt Steaua sau alte echipe cu pretentii) ar fi cel al lui Man. City sau PSG.
  cat despre suporteri.. degeaba vrei civilizatie pe stadion daca si autoritatile fac cacatul praf. in primul rand legea sportului facuta de dragomir e varza. in al 2lea rand, vezi meciul din cupa dintre rapid si dinamo. dinamovistii au avut muuulte bannere si scandari rasiste, iar observatorul de meci s`a facut ca ploua [Garabet: "Am consemnat că s-au rupt 3 scaune, dar nu am văzut bannere rasiste" ]. nu mai zic de faptul ca au fost lasati sa intre cu acele bannere..
  mai e mult pana departe. important e ca s-au facut primii pasi atat de necesari fata de coruptia din fotbal..

 5. 16 Apr 2009 la 23:44

  da, aveti dreptate amandoi, cu un singur amendament: nu stiu ce pasi s-au facut fata de coruptie, pana cand nu e luat Sandu ("daca au furat, macar sa fi fost destepti") si Dragomir ("noi nu aveam voie sa-i denuntam la DNA").

Blah, blah, blah