Tu unde ai calatori cu masina timpului?

Daca ai putea calatori in timp, ai incerca sau ti-ar fi frica de consecinte? Te-ai gandit vreodata ce ai face? Ai vrea sa-l intalnesti pe Isus? Sa-l omori pe Hitler? Sa-ti revezi bunicii? Ai merge in viitor sa afli numerele castigatoare la loto sau sa vezi cum arata omenirea peste cateva sute de ani?

Noul sezon din "Dark" e acum pe Netflix, iar personajele vor raspunde la multe din intrebarile de mai sus prin alegerile pe care le fac. Partea a doua a povestii din oraselul german Winden va raspunde la multe intrebari ramase din sezonul 1, pastrand suspansul pentru ultima parte - sezonul 3. Daca nu mai stii cu exactitate ce s-a intamplat in sezonul 1, care sunt personajele si relatia dintre ele, exista foarte multe harti pe net care te pot ajuta sa urmaresti firul epic. Ca sa va feriti de spoilere, puteti folosi pe aceasta harta. Sau revedeti primul sezon si va decorati toata casa, ca in filmele politiste:

Ce mi-a placut cel mai mult la sezonul 2 este modul in care se desfasoara actiunea, mult mai liniar decat in primul sezon, deci mai usor de urmarit si inteles. Daca nu aveti timp pentru mai multe episoade odata si vreti sa vedeti numai cate o ora, va sugerez sa incepeti cu 90 de minute (un episod si jumatate), iar apoi sa vizionati de la jumatatea unui episod pana la jumatatea urmatorului. In felul acesta nu va vor tortura cliffhanger-ele terifiante de la finalul fiecarui episod din "Dark".

Intr-un episod din seria "Story of Science Fiction", James.Cameron l-a intrebat pe Arnold Schwarzenegger ce ar face daca s-ar putea intoarce in timp. Raspunsul lui Arnold a venit prompt si complet neasteptat: "nu as mai face filmul 'Hercules In New York'". Fiecare om cu durerile lui.

Vizionare placuta!

2 comentarii

  1. 15 Jul 2019 la 16:35

    Mi s-a aprins beculetul cand am citit, dar, timp de cateva secunde, n-am stiut exact de ce. Da. D-aia!

  2. 17 Jul 2019 la 00:49

    Daca n-ai vazut "Dark"... trebuie, pentru ca e foarte misto. Si nu zic doar eu asta, zice si Mille B-)

Blah, blah, blah