Tricouri din colectia primava-vara 2019

Click aici pentru colectia completa de tricouri.

Tricou HAWAII

Imi place atat de mult filmul "Hawaii", incat am decis sa-mi fac un tricou bazat pe grafica din unul din cele doua postere oficiale. Am extras elementele principae si le-am redimensionat pentru a se potrivi ca grafica de tricou. Nuanta tricoului nu este identica cu fundalul afisului, insa este singura varianta de rosu la modelul de tricou care-mi place de la James Harvest.

Tricou SASHA GREY

Pentru ca e o fata... talentata :)

Tricou STEVEN TYLER #2

Steven Tyler si-a imprumutat imaginea unui fabricant de lifestyle products din Spania. Practic, spaniolii au investit intr-o sedinta foto, o lansare, un logo si dup-aia vand la suprapret niste genti si portofele. Logo-ul e misto, asa ca l-am pus pe un tricou.

Tricou HOUSE OF CARDS

Mi-a placut serialul "House of Cards" in primele doua2 sezoane, apoi am vazut urmatoarele doua din inertie, dupa care am renuntat. Robin Wright, pe care am vazut-o prima data in "Forrest Gump", arata exceptional atat pe sticla, cat si pe tricouri B-)

Tricou HOUSE OF CARDS #2

Hoinaru nu a fost impresionat de primul tricou cu Robin Wright si asa l-am creat si pe al doilea, mai ales ca a fost ideea lui sa o vada pe Robin pe tricou.

Blah, blah, blah