Trei jucatori pe care ii vreau la Manchester United in 2020

Manchester United inainteaza cu greu, schiopatand, intr-un campionat dominat de Liverpool si Man City. Cu toate astea, blazonul diavolilor rosii inca inseamna ceva, asa ca imi permit sa visez la cateva transferuri care ar schimba radica fata echipei.

Kalidou Koulibaly

Jucatorul senegalez al lui Napoli are 28 de ani si e fundas central de picior drept. Evaluat obiectiv la 75 de milioane de euro, e clar ca un eventual transfer s-ar face undeva peste 90 de milioane. Koulibaly se simte bine in Italia, dar eu cred ca s-ar simti si mai bine in Anglia, la Manchester United, intr-un parteneriat defensiv alaturi de Maguire.

Bruno Fernandes

Fotbalistul portughez are 25 de ani si joaca la Sporting Lisabona pe post de mijlocas ofensiv. Au fost multe speculatii in vara despre un posibil transfer al lui Bruno Fernandes la United sau Tottenham, care pana la urma nu s-a concretizat. Zvonurile spuneau ca Man United nu l-a vrut pentru ca pierde mingea usor, dar sunt convins ca n-o pierde mai usor decat Fred, Matic sau Pereira. Fernandes este evaluat la 60 de milioane de euro, deci o oferta de vreo 75 de milioane ar putea fi cheia acestui transfer.

Jadon Sancho

Englez get-beget, fost jucator la Man City, actualmente la Borussia Dortmund, Sancho are numai 19 ani, dar s-a remarcat ca aripa dreapta in campionat si cupele europene. Conform Transfermarkt, Sancho valoreaza 120 de milioane de euro, asa ca United ar face bine sa-l vanda pe Pogba, care oricum si-a exprimat dorinta de a pleca inca din primavara acestui an. Si daca tot il vand pe Pogba, ar putea sa faca la fel cu Smalling, Sanchez, Lingard, Matic, Shaw, Rojo, Pereira, Bailly, Young, Jones, Chong, Gomes...

Blah, blah, blah