Trei dezamagiri la lansarea noului single Hollywood Vampires - "The Boogieman Surprise"

Am inceput dimineata zilei de 17 mai cu urechile ciulite la Planet Radio UK, care anuntase ca va difuza, in premiera, noul single Hollywood Vampires - "The Boogieman Surprise".

Stiam deja piesa din concertele trupei, dar eram curios cum suna in varianta de studio. Cu gandul la vremurile in care lansarile la radio trebuiau inregistrate ca sa le poti reasculta, am instalat un program care sa copieze stream-ul audio, in asteptarea orei 10:00.

Primul lucru care m-a enervat a fost ca n-au respectat ora. Piesa a intrat cu vreun sfert de ora mai tarziu, ceea ce nu ar fi fost o problema daca nu ma grabeam ingrozitor. Apoi a venit introducerea pe care a facut-o realizatorul emisiunii, Paul Anthony, care a sucombat si el in fata sarmului lui Johnny Depp, "the man himself":

Am inregistrat piesa si-am plecat. La numai cateva minute, noul single era pe toate platformele de streaming. Cand l-am vazut pe Deezer, mi-am dat seama ca am imbatranit. Pe vremea mea, cum zice vorba, singura varianta de a asculta on demand o piesa nou lansata era s-o inregistrezi, pe caseta, de la radio. De multe ori vocea DJ-ului intra peste primele acorduri ale piesei si o auzeai din nou si din nou la fiecare ascultare. Odata cu nevoie de a scoate muzica noua cat mai repede pe toate platformele, prima auditie in sine nu mai e deloc importanta. Ceea ce e destul de trist pentru cei care au crescut cu urechea lipita de radiocasetofon.

6 comentarii

 1. 11 Jun 2019 la 20:29

  single-ul asta a fost lansat pe tacute. nu-mi place vocea lui JD, dar nici dupa Bowie nu ma omor. am citit in comentarii pe youtube ca unii oameni considera "Heroes" (varianta originala) cea mai buna piesa a tuturor timpurilor. foarte dubios.

 2. 11 Jun 2019 la 23:30

  Stii parerea mea in ceea cel priveste pe Ionut.

  Cat despre Bowie, Nirvana au facut cea mai inspirata alegere in materie de coveruri dupa el (ma rog, nu doar Nirvana ci si nenumarati altii, dar ei au fost cei ma mari).

 3. 11 Jun 2019 la 23:37

  ai dreptate! acel cover e absolut genial... si tot unplugged-ul...

  un comentariu la clip spune "we are all growing old, and look at him staying young forever", ceea ce imi aduce aminte de faza de la finalul filmului "The People vs. Larry Flynt", cand Woody Harrelson se uita la caseta cu Courtney Love... =((

 4. 14 Jun 2019 la 18:19

  Mostre din fiecare piesa de pe album cu o saptamana inainte.

 5. 14 Jun 2019 la 21:43

  Wow, mersi frumos! Foarte interesanta aceasta prima auditie. Sa le luam pe rand:

  1. I Want My Now - live suna mai bine decat in studio
  2. Good People Are Hard To Find - prea scurta
  3. Who's Laughing Now - mistocuta
  4. How The Glass Fell - prea scurta
  5. The Boogieman Surprise - asa si-asa
  6. Welcome To Bushwackers - mi-a placut chitara, dar piesa nu
  7. The Wrong Bandage - incepe bine
  8. You Can’t Put Your Arms Around A Memory - da!
  9. Git From Round Me - da!
  10. Heroes - mistocuta
  11. A Pitiful Beauty - prea scurta
  12. New Threat - asta cred ca suna excelent live
  13. Mr. Spider - da!
  14. We Gotta Rise - da! asta e perfecta sa inchida concerte :)
  15. People Who Died - asta imi placea deja si suna bine si in studio
  16. Congratulations - albumul trecut a avut intro, acum asta are outro, mda

  Oricum, astept cu nerabdare lansarea :D

Blah, blah, blah