Traim pe alta planeta decat multe alte tari

Ghici ce veste buna am aflat astazi: linia de metrou din Drumul Taberei nu va fi gata nici nici anul acesta. Intr-un document oficial, sefii din Transporturi recunosc ca magistrala 5 de metrou va fi gata abia in primul trimestru din 2019 - sau cel putin asta e noua estimare optimista.

Daca vreti si niste date statistice total inutile, cica lucrarile la structura sunt gata in proportie de 96% (ce-i aia 96, cum s-a ajuns la cifra asta?), muncitorii au facutpeste 50% din lucrarile la sine, iar finisajele sunt aproape gata.

Numai ca asta nu e tot. Trebuie pus la punct si sistemul de automatizare si siguranta traficului care - mare atentie - nu a fost cumparat inca!

Magistratia 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor va avea 10 statii... cand le va avea.

E trist ca nu se face nimic si de la varf se imprastie numai demagogie. Intre timp ne mai lovim de cate-o poza pe net, cum e cea de mai jos, din Japonia (cu spatii comerciale si de birouri), din care rezulta ca ei sunt pe complet alta planeta:

2 comentarii

  1. 30 Jan 2018 la 21:08

    patroaneeee.... sa privim partea buna a lucrurilor ....ei ne arata viitorul ,,,,noi ...trecutul ... nu e un schimb echitabil ???

  2. 30 Jan 2018 la 21:35

    mda, un fel de Republica Moldova pentru noi :-<

Blah, blah, blah