Toate fetele

Toate fetele au facut ASE-ul sau Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Si sunt interesate de psihologie. Si sunt vegetariene, pasionate de mancarea bio. Si fumeaza. Si nu rateaza nici o ocazie sa-si petreaca o dupa-amiaza in Centrul vechi. Si o seara in club.

Au o masina sau vor avea una in curand. Isi doresc un barbat care sa stie sa danseze pentru ca si ele sunt pasionate de dansuri. Si barbatul sa gateasca si sa le surprinda cu faptul ca-si calca singur camasile.

Nu prea cred ele in Dumnezeu si cu siguranta au un cui impotriva Bisericii. Religia organizata le repugna. Sustin drepturile homosexualilor, chiar daca nu fac parte dintre ei.

Vor sa vada cat mai multe tari straine, cel putin una in fiecare an. In restul timpului vor sa se plimbe prin tara, vara la mare si iarna la munte; ideal ar fi chiar in fiecare weekend pentru ca statul acasa le plictiseste.

Isi doresc o cariera de succes, vor sa iasa in fata si sa-si faca un nume. Sa fie remarcate la locul de munca, sa se evidentieze. Se dedica serviciului mai mult de 8 ore pe zi si considera ca astfel vor avea o ascensiune mai rapida.

Copii isi doresc, dar mai incolo... mult mai incolo. La fel ca si casatoria, care poate sa si lipseasca - pana la urma e doar o hartie. Oricum, au toata viata in fata, mai au mult pana la 29 de ani.

Blah, blah, blah