Toamna aduce schimbarea la Hard Rock Cafe

Pe 1 octombrie, totul se schimba la Hard Rock Cafe. Programul de loialitate se modifica din temelii, preparatele din meniu vor fi diferite in proportie de 80%, plus alte surprize... poate si un HRC smartphone app? Putem spera!

Daca ai deja un card All Access creat dupa 1 octombrie 2011, vei avea parte de primul an gratuit in noul sistem Hard Rock Rewards. Iata cateva din avantaje:

- inside scoop on events, new merchandise and openings
- local offers from hard rocks around the world
- access to special one of a kind hard rock promotions & experiences throughout the year
- first available priority seating
- dedicated check-in's, late check out and a welcome amenity when staying at our hotels
- and.... you'll earn points for purchases which turn into redeemable rewards that you can use when you stay and play in our cafes and hotels around the world

Noul sistem Hard Rock Rewards va include si Collector's Club (Pin Club).

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca noul sistem de colectare a punctelor de bonus functioneaza global, la toate unitatile HRC. Vechiul sistem, All Access, functiona numai la unitatile ce tineau de compania mama, nu si la francize, precum HRC Bucharest.

De fiecare data cand ajung intr-un oras strain, imi place sa mananc la HRC. Din pacate, amplasamentul restaurantului din Bucuresti il face sa fie mai putin preferat decat cele din centrul vechi, spre exemplu. Sunt foarte curios sa vad daca schimbarea pe care o fac, un fel de make-over radical, va afecta vizibil pozitiv fluxul de clienti.

2 comentarii

  1. 23 Aug 2012 la 12:25

    Ce-ai cu amplasamentul? E foarte fain parcul. Centrul Vechi e mizeralbil...

  2. 23 Aug 2012 la 19:39

    Problema e ca mereu cand propun prietenilor sa ne vedem acolo, ei motiveaza ca e departe si se strang toti la Unirii :-<

Blah, blah, blah