Timp de blog

De multe ori se aglomereaza treaba si nu mai ajung sa scriu zilnic pe blog. Recuperez, usor-usor, dar nu e usor. Si pentru ca nu mi-am dorit sa am un blog de tip clasic, sa fiu pro-blogger si alte inutilitati de genul asta, am decis ca pot sa postez chestiile cand imi aduc aminte de ele.

De-aia vedeti poze care circula de ani de zile pe net, dar eu de-abia acum le descopar. Sau recenzii la concerte la care am fost cu multe luni in urma. Pana la urma, scripta manent si important e sa existe o cronica a lucrurilor importante pentru mine.

Am creat blogul asta cu singurul scop de a impartasi prietenilor lucrurile cu care ma intersectez la un moment dat. Nu am vrut niciodata sa primesc un bax de inghetata ca sa scriu un ditamai articolul despre cum am cucerit o fata cu un cornet de inghetata... Aloma! Spre deosebire de un pro-blogger, care urmareste sa-si umple buzunarul sau matul, eu sper sa iasa ceva pozitiv in urma articolelor scrise cu cap. Spre exemplu, cand scriu sa nu scrieti date decat pe blank-uri Verbatim este pentru ca sunt cele mai de incredere din ce se gaseste pe la noi. Tot pe ideea de calitate recomand Pioneer la unitati optice, Western Digital la stocare interna si Dell la monitoare. Si tot asa.

Mda, iar am vorbit mult si n-am zis mai nimic. Somn usor.

Blah, blah, blah