"The Twilight Zone" si "The Outer Limits" revin

Astazi au aparut primele 2 episoade din noua serie "The Twilight Zone". Seria originala a rulat intre 1959 si 1964, iar seriile ulterioare, cu mai putin succes, au fost intre 1985 si 1989, respectiv 2002-2003. Multe din episoadele seriei originale sunt adevarate "episoade clasice" de TV, insa reboot-urile nu au fost memorabile. Primele episoade din noua serie au fost destul de slabe - le-am urmarit mai mult din nostalgie si pentru ca formatul asta e mult peste ce seriale se fac azi.

Twilight Zone 2019 va avea 10 episoade in primul sezon. In functie de succesul seriei, CBS-ul va decide daca va mai exista un al doilea sezon. Sper ca povestile sa fie mai interesante decat in primele episoade, mai ales ca poarta totusi povara numelui "Twilight Zone" si ar trebui sa livreze.

Urmatorul episod va fi pe 11 aprilie.

Sunt vesti ca se face si o noua serie "The Outer Limits". Daca prima serie, cea din 1963, a avut 2 sezoane, continuarea din 1995 a fost cu adevarat de succes pe parcursul celor 7 sezoane. N-o sa uit niciodata primul episod din sezonul 1, "The Sandkings", cu un cercetator interpretat de Beau Bridges. Astept cu interes noile scenarii.

Viitorul serialelor suna bine :)

Blah, blah, blah