Sute de euro pentru un bilet la concertele Rolling Stones din Europa

Am spus-o si o mai spun: mai avem cateva trupe si artisti si aia e, gata, s-a terminat cu muzica buna. Vorbim aici de Aerosmith, Rolling Stones, Guns N' Roses, AC/DC, Cranberries si Madonna.  Ma refer la creatori de muzica de calitate, nu interpreti de cover-uri (in ideea ca muzica e scrisa de altcineva) precum Rihanna sau antitalente ca Lady Gaga.

Asa ca ma bucur cand trupele care sunt la unul din ultimele concerte in Europa (si posibil din cariera) sa ceara bani multi pe un bilet. Oamenii s-au obisnuit cu lucruri ieftine sau gratis, iar efortul depus de o trupa pe scena, la varste de 73 de ani (Mick Jagger), trebuie sa coste mai mult de 50 de euro.

Tarile sunt alese pe spranceana, astfel incat costurile sa fie mai usor de acoperit de catre fani: Germania, Austria, Elvetia, Italia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia si Franta.

Locurile din fata scenei, inconjurate practic de limba scenei, in No Filter Pit, sunt cele mai scumpe. La concertul din Barcelona, un bilet acolo costa 290 de euro+27 euro taxe. Urmeaza Zona A la 122 euro+14 euro taxe si Zona B la 86 euro+9 euro taxe. Iata si alte preturi pentru zona No Filter Pit:

Germania - 800 euro (numai cu pachetul "Start Me Up")
Olanda - 235 euro
Danemarca- 335 euro

Ce include pachetul "Start Me Up"?

One Incredible General Admission Floor Ticket in the ULTRA-Exclusive No Filter Pit
One Limited Edition The Rolling Stones Tour Lithograph
• Limited Edition Tour Lithograph Based Upon Original The Rolling Stones Artwork
• All Limited Edition Lithographs Printed on Heavy Weight, Acid Free Fine Art Paper
The Rolling Stones VIP Travel Pack
• Created Exclusively For VIP Package Purchasers - Includes Items You’d Take “On the Road”
• Travel Pack Contains an Assortment of Exclusive The Rolling Stones Themed Merchandise
• Includes a Commemorative VIP Laminate & Matching Lanyard

Biletele s-au dat ca painea calda, multe categorii fiind deja sold out. Deci sunt semne ca muzica buna e inca apreciata, desi e din ce in ce mai putin prezenta pe radio sau la TV.

Din pacate, Rolling Stones nu ofera si pachete cu meet&greet, mi-ar fi placut sa-l provoc pe Ronnie la o tabla :D

Am vazut Rolling Stones live pe Lia Manoliu acum 10 ani, intr-o zi cu multa caldura, cu mult alergat si foarte putina hidratare. Au fost peste 60.000 de oameni si a fost superb. Daca nu i-ati mai vazut in concert, merita mers prin Spania sau Olanda, s-ar putea sa nu mai aveti vreo alta sansa!

Blah, blah, blah