Stocul din metrou

Deunazi am vrut sa vad cum functioneaza unul din lifturile de la metrou. In incercarea mea de a ajunge la usa liftului, am fost intampinat de privirea suspicioasa a unei femei care vindea la chioscul din apropiere. Unul din multele chioscuri clasice, cu de toate, pe care le regasim in fiecare statie.

Nu am inteles care era problema ei pana sa ajung la usa liftului; zona arata cam asa:

lift metrou bucuresti

Cu alte cuvinte, ce naiba cautam eu in depozitul chioscului? Nu erau decat 3 baxuri, dar asta e doar inceputul. Sunt curios cum va arata zona respectiva peste 2-3 ani.

Avem lifturi la metrou si afisaj care ne spune cand vine urmatorul tren. Mai e mult pana departe si mai mult ca sigur ca nu vom ajunge acolo, dar orice pas inainte e de apreciat.

6 comentarii

 1. 6 Mar 2012 la 01:00

  Unul din multele chioscuri clasice, cu de toate, pe care le regasim in fiecare statie.

  De la un chiosc din ala mi-am luat eu o ciocolata cu viermi vioi acum trei ani si jumatate. Nu ca m-as fi invatat minte. Mi-am mai luat ocazional chestii de pe la chioscuri de metrou. Bine nu de la ala... ala nici nu mai exista...

 2. 6 Mar 2012 la 07:20

  De la astfel de chioscuri nu merita sa-ti iei decat chestii care stii sigur ca se vand zilnic, cum ar fi o sticla cu apa sau o guma de mestecat. Restul produselor stau acolo cu anii, se pare.

 3. 6 Mar 2012 la 17:19

  Majoritatea chestiilor care se vand zilnic ori nu ma intereseaza ori le pot gasi in alta parte mult mai ieftin. Ma opresc doar daca vad ceva dulciuri noi si interesante...

 4. 6 Mar 2012 la 23:43

  Noi, interesante, dar mai putin proaspete :D

 5. 14 Oct 2013 la 19:00

  Apropo de lifturi. Am si eu o curiozitate pentru zilele in care nu am cartela. Nu am urmarit circuitul exact al lifturilor si nu stiu daca poti trece fara sa bagi cartela

 6. 15 Oct 2013 la 00:50

  Pai sunt 2 lifturi, unul il iei de sus pana la primul nivel, inainte de aparate. Apoi, dupa ce treci de aparate, mai ai un lift care te duce jos, pe peron.

Blah, blah, blah