Steven Tyler vine in Europa in turneu cu Loving Mary Band

Nu credeam s-o vad si p-asta, dar iata ca s-a intamplat! Steven Tyler a decis sa vina si in Europa cu turneul solo, adica impreuna cu trupa Loving Mary, alaturi de care a scos si primul lui disc solo "We're All Somebody from Somewhere" in 2016.

Pana acum s-au anuntat 7 concerte si nu cred ca vor fi mai multe. Steven are nevoie de cateva zile de pauza intre cantari, asa ca si le-a programat destul de aerisit:

July 15 - Sion, Switzerland - Sion Sous Les Etoiles Festival
July 18 - Trieste, Italy - Piazza Unita D'Italia
July 24 - Barolo, Italy - Collisioni Festival (Piazza Colbert)
July 27 - Rome, Italy - Summer Fest (Cavea dell'Auditorium Parco della Musica)
July 30 - Madrid, Spain - Universal Music Festival (Teatro Real)
August 02 - Marbella, Spain - Starlite Festival
August 07 - London, UK - O2 Forum Kentish Town

E clar ca majoritatea timpului si-o va petrece in Italia si Spania, la relaxare si cu vizitarea locurilor de unde se trage.

Majoritatea concertelor, in afara de cele din Sion si Marbella, vor fi deschise de The Sisterhood Band, o trupa cu care Steven Tyler s-a intovarasit de cativa ani, formata din Alyssa Bonagura (fiica lui Kathie Baillie si Michael Bonagura din trupa Baillie & the Boys) si Ruby Stewart (fiica lui Rod Stewart).

Biletele costa aproximativ 135 de euro in fata scenei, in picioare. Desi scrie ca sunt in cadrul unui festival, majoritatea concertelor sunt de sine statatoare, iar seria de concerte din mai multe zile, cu diversi artisti, e denumita 'festival' de organizatori. Daca vreti sa va luati bilet, atentie sa nu nimeriti vreo sala unde sa sta numai jos, precum e Teatro Real, un fel de Sala Palatului. Avand in vedere ca unele locuri de desfasurare au scena ca si componenta fixa a arenei, va recomand sa va orientati catre acestea, in speta Cavea din Roma si O2 Forum din Londra.

Iata o poza cu O2 Forum - la Cavea e similar, doar ca este in aer liber:

AMR Brad cu Derek St. Holmes si Tom cu Thin Lizzy :))

Blah, blah, blah