Stenogramele MB Dragan

Am aflat de pe blogul lui Hoinaru ca MB Dragan copiaza idei. Asta e, se mai intampla, am zis. Desi copia e intotdeauna mai proasta ca originalul, am intrat totusi pe site-ul lor sa vad cum se controleaza masinuta (mai ales ca habar n-am avut de faza cu Skoda).

Pe langa faptul ca ATV-ul de pe pagina proiectului nu are nici o treaba cu masinuta pe care o poti teleghida, am mai nimerit si in afara programului de manuit (care consta intr-o ora pe zi). Asa ca am dat un click sa vizionez filmuletul pus de ei, pe care va las sa-l savurati:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Nu-i asa ca ati ramas masca? Ce oameni de calitate. Sa-i citam:

de ce n-ai, ba, permis?

eu conduc, frate, aicea!

- ai auzit, ba, evil genius?
- a?
- eu zic sa te-ncalti ca d-aia nu mai merge asta
.

Ce ne transmit cei de la MB Dragan, cu mancarea in gura (fursecuri, in cazul de fata)?

Pai, in primul rand ca pustiului supranumit Geniul cel Rau ii miros neplacut picioarele si ca sta descaltat in orele de program, fapt ce afecteaza buna functionalitate a obiectelor din birou. Deducem ca adidasii din mijlocul camerei sunt ai lui, dar de ce i-a lasat acolo? aveau molii in birou?

Pe de alta parte, nu pot sa-l ignor pe meseriasul care se joaca cu masina in clip. Desi supraponderal pentru un copil de 5 ani, nu se jeneaza sa mature podeaua cu blugii spalati, probabil, de altcineva.

"Andale! Andale!" e singura dovada ca la MB Dragan nu lucreaza oameni cu 4 clase. Oricum, inainte sa mai faca vreun filmulet, ii sfatuiesc sa mai duca gunoiul, ca apar cosurile pline si nu e frumos. Si, ca in alte firme profi, sa opteze pentru un alt suport de monitor decat cutia de la mouse.

Un comentariu

  1. 22 Feb 2009 la 16:09

    Dilema cu copiatul a fost lamurita pe blogul lui hoinaru, in comentarii.
    Interpretarea filmuletului nu o comentez, fiecare vede lumea in felul lui.

Blah, blah, blah