Stadionul Dinamo, intre "daca" si "poate"

Sport.ro a solicitat Companiei Nationale de Investitii (CNI) informatii despre stadiul lucrarilor la cele patru stadioane din Bucuresti, dar pe mine m-a interesat ce are de spus CNI-ul despre noul stadion Dinamo. Raspunsul e ambiguu.

Ministerul Administratiei si Internelor si CS Dinamo Bucuresti au transmis CNI o noua documentare prin care se propune construirea Stadionului Dinamo pe o suprafata de teren de 39.944 mp care include si actualul Velodrom, precum si o constructie care face obiectul contractului de asociere intre CS Dinamo Bucuresti si Asociatia Fotbal Club Dinamo Bucuresti. In urma acestei solicitari s-a inaintat catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) propunerea includerii noului amplasament in Lista sinteza a subprogramului Complexuri Sportive. MDRAPFE a solicitat o serie de informatii cu privire la noua locatie si in baza noilor documente transmise de catre MAI si MTS solicitarea este analizata din punct de vedere juridic, urmand ca dupa finalizarea acestei etape sa se ia o decizie cu privire la introducerea obiectivului pe lista sinteza.

Deci s-a transmis o noua documentare, in urma careia s-a inaintat o propunere, au fost solicitate informatii, s-au facut noi documente, solicitarea va fi analizata si se va lua o decizie despre includerea stadionului pe lista pe care trebuia sa fie inclus deja!

I-RE-AL.

2 comentarii

  1. 27 Feb 2018 la 20:09

    daca tu crezi ca in romania 2018 se vor construi ,,, reabilita ....vopsi .....cele 4 stadioane pana in 2020 atunci ....esti exagerat de optimist ....indiferent ce spun dobitocii din diverse ministrere... mult succes ... ps . mai este de facut si un metrou pana la otopeni ,,,

  2. 27 Feb 2018 la 20:43

    Pe mine nu ma intereseaza Euro 2020. Ma intereseaza sa aiba Dinamo un stadion nou, lucru pe care l-au tot promis investitori, presedinti, neica-nimeni, toata lumea!

Blah, blah, blah