Socant: o noua amanare a stadionului la Dinamo

Socant pe naiba :)) E o poveste fara sfarsit, deja foarte amuzanta ;))

Presedintele CS Dinamo, George Cosac, a declarat:

"Nu e înca o data stabilita pentru începerea lucrarilor la noul stadion. Ceea ce a fost prezentat pe site este o idee, se va face licitatie pentru proiect si constructie. Tot ce e facut cu ban public trebuie sa treaca printr-o licitatie, nu se poate face asa.

Doamne fereste sa se ingreuneze situatia ca la Sala Polivalenta. Eu sper ca, dupa ceea ce am patit cu Sala Polivalenta si cu patinoarul, poate se va da o lege sa se mearga mai pe direct, sa nu mai fie atat de complicat tot acest proces.

Inca nu s-a stabilit o data pentru licitatia de proiectare si constructie si nu exista nici un termen. Oricum, trebuie sa fie gata, în functie de termenele pe care le au impuse cei de la federatie, de catre cei de la UEFA."

Adica trebuie sa fie gata pentru inexistentul 'EURO2020 pe pamant romanesc'? Bwahahahaha! :-j

4 comentarii

 1. 21 Apr 2016 la 08:07

  baaaaaaaaaa,,,,,,,,,de cand au iesit in strada tinerii frumosi si liberi simt o schimbare in ff bine....pana in 2020 la euro, sunt absolut convins ca vom avea 2-3 stadioane noi noute ,metrou pana la otopeni (direct pe pista ) daca suntem cuminti si ne platim taxele poate si cel din dr taberei , autostrada de la unguri pana la bucuresti ,,,,nu dispera, lucrurile merg in mod vizibil intr-o directie buna,,,aaaaaaaa si inca ceva ,,,,in campionatul romanesc se va juca fotbal @@@@@@@@@

 2. 22 Apr 2016 la 01:11

  :))

  apropo de asta, a zis si Burleanu una tare de tot:

  Luate pe fiecare capitol în parte, există soluţii alternative. Situaţia cea mai îngrijorătoare, din punctul meu de vedere, este reprezentată de cei 150 de kilometri de autostradă, Piteşti-Sibiu. Cred că, totuşi, n-ar trebui să fie utopic. Vorbim doar de 150 de kilometri de autostradă. În ce priveşte celelalte proiecte, cum este cel legat de metroul care să lege Bucureştiul de Otopeni, acolo să spunem că ar putea să existe o variantă alternativă - calea ferată.

  halucinant, dar amuzant!!! ;))

 3. 22 Apr 2016 la 18:15

  nu inteleg motivul care te face sa fii optimist! in ultimii 26 de ani ai fost plecat din romanica ???

 4. 23 Apr 2016 la 23:58

  pai nu sunt optimist, ma, sunt amuzat doar :)

Blah, blah, blah