Snoop Dogg la ARN

Vineri seara a fost al treilea concert al unui artist hip-hop la care am fost. Dupa Wu-Tang Clan si Cypress Hill, a venit si Snoop Dogg, impreuna cu Kurupt, Daz si DJ LT. Impresia pe care a lasat-o a fost aceeasi ca la Marilyn Manson, adica cum ca ar fi dezamagit de publicul in numar de vreo 3500 de persoane. Mai mult s-au agitat Daz si Kurupt in deschidere, urmati de DJ LT care a mixat vreo juma de ora si a tot cerut iarba din public.

A venit Snoop, a cantat melodii mai vechi si mai noi. Din pacate, asa cum era de asteptat, cele vechi erau remixate si aveau multe instrumente adaugate, asa ca abea le recunosteam. Dar asta e un concert de hip-hop - nu pot spune ca am fost dezamagit de concert. Nu eram in apele mele si nici nu a fost vreun mega show, dar a meritat sa-l vad live pe Snoop. La final am prins un bat de la tobar si i-am cerut sapca DJ-ului care a coborat pentru a saluta publicul si... mi-a dat omu' sapca! :)

Am intrat acum pe site-ul oficial Snoop Dogg si e o mare varza. PE IE se vede horror, forumurile nu sunt moderate de nimeni... Iata, dragii nostri, ca se intampla si la case mai mari. Asta e, noi sa fim sanatosi (dupa ce trece raceala)!

2 comentarii

  1. 22 Sep 2008 la 10:33

    daca snoop dog e 'casa mai mare' chiar esti bubble boy

  2. 22 Sep 2008 la 11:32

    si tu esti bubble hoi.

Blah, blah, blah