Sir Paul McCartney cheama la boicotul McDonald's!

Sir Paul McCartney a facut un apel fanilor sai sa boicoteze lantul de restaurante fast-food McDonald's, dupa ce compania a folosit imaginea fostului membru al trupei Beatles intr-o unitate din Liverpool.

Cantaretul, care de 30 de ani este un veritabil ambasador al regimului vegeterian, s-a infuriat teribil dupa ce a vazut ca mai multe fotografii ale trupei Beatles au fost pozitionate "la vedere" in restaurantul din orasul sau natal. Imaginea lui McCartney apare in acele fotografii alaturi de fostii sai colegi John Lennon, Ringo Starr si George Harrison.

"Ce fel de idioti crede McDonald's ca sunt fanii Beatles? Este ridicola si jignitoare folosirea acestor imagini pentru a vinde hamburgeri. Fanii ar trebui sa boicoteze restaurantele McDonald's, iar acet lucru ar trebui sa se intample nu doar in Liverpool", a declarat Geoff Baker, purtatorul de cuvant al lui McCartney.

Sir Paul McCartney este un sustinator infocat al drepturilor animalelor si totodata, ocupa functia de presedinte al Societatii Vegetariene din Marea Britanie.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant al McDonald's a declarat ca "acele imagini au fost afisate "in semn de recunostinta fata de impresionanta contributie a trupei Beatles adusa atat culturii locale, cat si celei internationale".

2 comentarii

  1. 9 Oct 2008 la 19:23

    trist este ca exista oameni care fac sau nu ceva doar pentru ca asa le spune mccartney

  2. 9 Oct 2008 la 22:08

    nu sunt de acord. ideea e ca cineva trage semnalul de alarma. daca vrei sa boicotezi mcdonalds, il boicotezi pentru ca si tu consideri ca trebe boicotat in urma fotografiilor, nu pentru ca asa a zis sir paul :)

Blah, blah, blah