Sex si Internet

online sex

Poza de mai sus am gasit-o intamplator pe net. Si mi-am adus aminte de o poveste de acum mai mult de 10 ani...

Un prieten m-a invitat pe mine si pe inca un prieten la el acasa intr-o noapte pe la jumatea liceului, pentru ca el ramasese singur acasa. Nu aveam computer, iar Internetul si cardingul erau o atractie careia nu-i puteam rezista. Ne-am strans toti trei la el acasa si am dat-o pe caterinca, FIFA, surf si bautura (ei). La un moment dat, oamenii au decis ca ar fi bine sa ia o fata care sa mai anime (sexual) atmosfera. Asa ca unul dintre ei a plecat la cautat, gazda s-a apucat de facut curatenie prin casa, iar eu am continuat sa ma joc.

Dupa vreo ora, s-a intors amicul cu fata, o "mulatra" de vreo 18-19 ani, uratica dar nu respingatoare. Am salutat-o si am continuat sa surfez pe dialup-ul care mergea chiar bine, fiind cont platit. Intre timp, prin spatele meu se petreceau lucruri, adica lumea venea si pleca din sufragerie spre dormitor. De auzit nu prea se-auzea nimic, poate dusul din cand in cand. Eu n-aveam treaba pentru ca eram de-a dreptul captivat de imaginea monitorului :)

Cand s-a facut o pauza mai lunga, fata a venit in sufragerie si s-a asezat pe canapea, destul de aproape de mine. M-am simtit oarecum jenat s-o ignor si am intrat in vorba cu ea. O chema Micalusha. Din lipsa de idei, am articulat celebra (deja) fraza: "si, de ce faci asta?". De-a dreptul ingenios, nu? Nu mi-a raspuns. Dupa inca o repriza de du-te-vino-uri, fata s-a imbracat si a plecat. Prietenii mei pareau destul de multumiti de evenimente si eu bucuros pentru ei, desi curvele in general si fatuca aia in special nu erau pe gustul meu. Am continuat sa ne jucam FIFA pe rand si mie, unul, mi s-a parut un mod mai interesant de a ne petrece timpul. Chiar daca jucam demo-ul de FIFA 98 cu meciuri de 2 minute...

Blah, blah, blah