Sex and the City 2

Am vazut si eu, abia acum, SATC2. Notat cu 3.9 pe IMDb, filmul e intr-adevatr foarte slab. Trebuie sa fii cu adevarat un fan al serialului ca sa poti rezista la el.

Dupa ce l-am urmarit, m-a cuprins nostalgia episoadelor din seriile 1 si 2. Povestile cu sambure de adevar, desprinse din realitate, sunt mult mai interesante decat scornelile a la SATC 1+2.

Daca la inceputuri personajele erau oameni normali, cu care te puteai identifica, usor-usor au ajuns toate multi-milionare si deja nu mai are rost sa te uiti la povestile lor. Candace Bushnell nu si-a dat acordul pentru SATC2, pentru ca povestea nu o mai reprezinta.

Pana la urma, totul se reduce la profitabilitate. Daca a ameritat financiar sa faci harcea-parcea niste personaje misto, atunci probabil va urma si partea a treia. Eu sper, totusi, ca nu.

2 comentarii

  1. 12 Oct 2010 la 10:05

    sunt curios cum te poti identifica tu cu 4 femei trecute de 30 de ani ? ;;)

  2. 13 Oct 2010 la 06:07

    poate exprimarea mea initiala lasa de dorit, insa ceea ce am vrut sa exprim e faptul ca la inceput fetele traiau o viata normala, "palpabila", reala. dup-aia au luat-o razna cu veniturile si s-a stricat tot farmecul filmului.

    nu ma impresioneaza niste multi-milionare care se plang de partenerii de viata.

Blah, blah, blah