Serialul "Semi-Detached" nu primeste un al doilea sezon

Mi-au placut mult primele episoade din "Semi-Detached", in care Lee Mack e absolut genial, ca de obicei. Totusi, comediantul nu are timp de relaxare: se pregateste intens pentru meciul de fotbal cu celebritati Soccer Aid si filmeaza toata aventura pentru "Lee Mack's Road To Soccer Aid", un documentar produs de ITV.

Nu prea inteleg cum gandesc cei careau painea si cutitul in televiziunile britanice. La fel a fost si cazul serialului "Not Going Out", o adevarata opera de arta, care a supravietuit ca prin minune, desi avea cifre foarte bune. Si de data asta recenziile erau pozitive, "Semi-Detached" fiind numit "a masterclass in chaotic comedy" de The Guardian sau "hilarious and very welcome as a new outlet for Lee Mack's comic genius" de catre Daily Mail.

Oliver Maltman, co-autor al acestui sitcom alaturi de David Crow, a confirmat: "regrettably, we won't be returning for a second series, but we're very fortunate the BBC gave us such free rein with our ideas and so lucky to have worked with such an amazing cast and crew."

Blah, blah, blah