Serialul "Homeland" nu ma mai tine in tensiune

Am descoperit serialul "Homeland" in 2011 si de atunci m-am uitat cu infrigurare la fiecare episod, uneori stand noaptea pana la 5 dimineata sa vad un episod nou, alteori trezindu-ma la 6 dimineata. Au fost momente de cumpana, momente triste si unele exceptionale. Au fost si unele doua-trei personaje plictisitoare, dar actiunea a acoperit aceste mici 'goluri'. Fiecare episod m-a tinut lipit de ecran, fiind imposibil sa astept pana la finalul sezonului pentru a vedea toate episoadele odata. In plus, nu vreau sa patesc ca JLo (no spoilers!).

Azi a inceput sezonul 7 si continua povestea din sezonul trecut, care n-a fost cel mai bun din serie. Din pacate, mai multa politica decat actiune si foarte putin suspans. Poate asa e doar primul episod si nu vom avea parte de un intreg sezon diluat.

Un lucru bun e ca a aparut pe Amazon inainte sa ruleze la TV in SUA si l-am vazut duminica dupa-amiaza, in liniste si fara sa-mi dau programul peste cap.

Conform producatorilor, acest sezon este penultimul. Sa vedem incotro merge povestea si daca merita vazut pana la capat.

Blah, blah, blah