Serialele toamnei

In toamna asta au aparut foarte multe seriale noi, atat in SUA cat si in UK. M-am tot uitat la trailere, fara sa fiu prea convins ce de am vazut. La cateva am vazut episoadele pilot, dar putine sunt cele care mi-au placut si pe care le pot recomanda mai departe.

By Any Means

Serial britanic despre o divizie secreta a guvernului care se ocupa cu prinderea infractorilor prin metode mai putin legale. Nu e cel mai spectaculos serial, dar e interesant si seamana putin cu "The Breakout Kings".

Masters of Sex

Un serial despre stiinta si sex, foarte bine realizat si destul de interesant. Poate usor prea exagerat pe alaturi, dar merita vazut.

The Blacklist

Serialele 'politiste' sunt la moda, ca de obicei. Dintre cele noi, "The Blacklist" se remarca prin scenarii complexe, originale, si o intriga credibila. Recomandat cu caldura.

Hostages

Un serial care m-a prins pentru ca e ciudat. Nu e pe tipologie clasica si, desi e enervant pe alocuri (cam ca Homeland), exista ceva care ma face curios sa aflu ce se intampla in episodul urmator.

Hello Ladies

Comedie usoara cu Stephen Merchant. Daca va place Merchant, merge, altfel serialul vi se va parea oarecum stupid.

Pe langa cele de mai sus mai ruleaza clasicele "Criminal Minds" si "Homeland", dar si mai putin cunoscutele "Cracked" sau "Elementary". Deci avem cu ce ne delecta pana se reiau "Sherlock", "Dallas", "Episodes" sau "Ripper Street".

Blah, blah, blah