Serialele m-au dezamagit in 2019

Scriam anul trecut in august ca 2019 va fi anul serialelor. Din pacate, anul acesta am fost extrem de dezamagit de serialele pe care le urmaream. O sa le iau pe rand, in functie de lista din articolul precedent.

Casa de Papel - sezonul 3. In varianta originala, sezoanele 1 si 2 au fost, in fapt, aceeasi poveste, fiind difuzate la numai 6 luni distanta unul de celalalt. Pe acelasi principiu, sezonul 3 nu a spus decat jumatate de poveste, insa continuarea va fi... nu se stie cand. Complet anticlimatic.

Mr. Mercedes - sezonul 3. M-am uitat din inertie, insa n-a reusit decat sa inchida povestea absolut nespectaculos.

3 Percent - sezonul 3. Atat de prost, incat n-am putut viziona mai mult de un episod. A devenit complet aberant.

Bosch - sezonul 5. Excelent, ca fiecare sezon. Il asteptam pe urmatorul :)

Cobra Kai - sezonul 2. Misto, la fel de tare ca primul sezon!

Curb Your Enthusiasm - sezonul 10. In 2020.

Homeland - sezonul 8. Si asta va fi tot in 2020.

Dark - sezonul 2. Foarte misto, povestea devine si mai complicata, dar parca mai usor de urmarit, culmea! Extrem de interesant si de-abia astept deznodamantul din sezonul 3!

The Alienist - sezonul 2. Vine la anul.

Castle Rock - sezonul 2. Surprizator de interesant, mai misto decat primul sezon, dar daca nu era geniala si superba Lizzy Caplan, nu stiu daca rezistam.

True Detective - sezonul 3. Foarte misto, dar nu bate primul sezon. Oricum, se pare ca Nic Pizzolatto mai are idei si HBO il sustine.

Umbre - sezonul 3. Foarte misto. Din pacate, dupa cum a fost spusa povestea si cum au decurs lucrurile pentru majoritatea personajelor, nu cred ca va mai urma un alt sezon.

Liar - sezonul 2. A fost amanat pentru 2020.

Homecoming - sezonul 2. Si acesta va avea premiera anul viitor.

The Affair - sezonul 5. Interesant si plictisitor, foarte misto si absolut atroce - asta e combinatia care sa descrie acest sezon. Nu mi-au placut deloc scenele din viitor si cred ca povestea se putea spune si fara ele. Finalul reuseste sa incoroneze cele 5 sezoane si sa lase fanilor un gust mai putin amar.

Absentia - sezonul 2. M-a pierdut de musteriu inca de la primul episod.

Goliath - sezonul 3. Am incercat, dar n-am putut. Am abandonat dupa vreo trei episoade. Mi se pare ca s-a dus la vale sau poate m-am plictisit eu de atmosfera din serial.

Blah, blah, blah