Se inmultesc cererile pentru Gigabit la RDS

In primele 36 de ore de la anuntarea posibilitatii de a face precomanda pentru noile servicii RDS, Fiberlink 500 si Fiberlink 100, numarul de cereri a ajuns la 700.

Asa cum am mai amintit, instalarile vor incepe pe 1 noiembrie. Din informatiile transmise la conferinta de presa, comenzile vor fi preluate in ordinea inregistrarii, deci pe 2-3 noiembrie ar trebui sa beneficiez si eu de noile abonamente, avand in vedere ID-urile precomenzilor mele (#12 si #13).

Intre timp, concurenta se prezinta astfel:

- Romtelecom nu a facut nici un anunt important anul acesta legat de oferta de Internet. S-au concentrat pe televiziune si telefonie mobila, deci s-ar putea sa pregateasca ceva pentru iarna asta sau primavara viitoare.

- UPC, care a introdus de curand oferta de 200 Mbps, a schimbat putin politica in ceea ce priveste abonamentele de internet. Daca pana acum nu se putea contracta un abonament internet decat impreuna cu un abonament TV, iata ca dupa anuntul RDS s-au trezit ca ofera si ei "doar internet" in anumite conditii: abonamentul Fiber Youth ofera 100 Mbps pentru utilizatorii casnici de pana in 26 de ani, la un pret de 39 de lei. Ma intreb daca acest abonament "Fiber" este oferit tot prin cablu coaxial :)

Intre timp... noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 17 Oct 2013 la 22:16

    sa se dea cate una (dupa ceafa) sa ajunga la toata lumea

  2. 17 Oct 2013 la 23:25

    :))

    vorbeste nVidia :D

Blah, blah, blah