Scrisoare deschisa catre Wayne Rooney

Draga Wayne,

Ai gresit. Un om casatorit si cu nevasta insarcinata n-are ce cauta la femei. Puteai pur si simplu sa astepti, cu siguranta ai fi avut din nou parte de sex. Sarcina nu dureaza o viata.

Din cate vad, Ferguson nu te-a pus pe lista de transferuri. Asta e un prim semn bun, desi poate nu-ti dai seama acum. Te gandesti la fiul tau si la nevasta, la cum sa le recuceresti increderea.

Lasa cateva zile sa treaca socul. Vorbeste cu sotia ta, incearca sa comunici. Oricat de putin, la inceput, apoi incearca sa-i explici ce-a fost in capul tau. Cu siguranta ca nu va intelege, dar e important sa-i arati ca ai depasit starea aia de nebunie. Ca te-ai schimbat. Ca distractia la femei e de domeniul trecutului. Si spune-i de-acum daca mai sunt si alte povesti care asteapta sa ajunga in paginile ziarelor.

In 2003, la meciul dintre United si Dinamo de la Bucuresti, l-am prins pe Roy Keane la autocar, i-am cerut un autograf si i-am spus "you, guys, need to get Wayne Rooney". Am avut incredere in tine atunci si am incredere in tine acum. Nu ma dezamagi.

Hai, bafta cu Everton!

Al tau,
Alex din Romania

9 comentarii

 1. 11 Sep 2010 la 09:49

  "...e important sa-i arati ca ai depasit starea aia de nebunie. Ca te-ai schimbat. Ca distractia la femei e de domeniul trecutului."
  Cu alte cuvinte, spune-i bla bla-uri de-astea :))

  Cam patetic finalul, dar nah... :P

 2. 11 Sep 2010 la 18:17

  Si lui Mosu' cand ii scriem :))

 3. 11 Sep 2010 la 22:08

  Nu stiu despre ce e vorba dar am inteles cat de cat.
  Eu zic ca singura lui greseala e ca nu i-a spus nevei lui inainte sa se duca. Atat.

 4. 12 Sep 2010 la 16:15

  mda. nu a fost inclus in lot pentru meciul cu everton. mi-e ca in curand il vedem la real madrid :(

 5. 12 Sep 2010 la 23:33

  sire......asta stie si romana ????

 6. 13 Sep 2010 la 01:04

  @pinkish si eu am fost surprins sa nu-l vad in teren cu everton. Comentatorii ziceau ca l-a protejat de fani. Tu zici de faza cu curva. Eu zic ca nu stiu, n-am citit presa, dar sper sa-l vad in UCL si etapa viitoare. Aia cu Real Madrid e o gluma foarte proasta.

 7. 13 Sep 2010 la 02:07

  gica, am un om care-i traduce blogul :))

  myke, actele de indisciplina care se reflecta asupra jocului respectivului si, normal, asupra echipei sunt taxate cu transfer. vezi stam, keane, beckham...

 8. 15 Sep 2010 la 09:57

  mersi Cata, am citit si eu ceva pe TheSun. m-am mai linistit...

Blah, blah, blah