Scarba de fotbal punct ro

Maine e ultima zi de fotbal din campionatul intern, Liga 0. Poimaine avem parte si de clasamentul final, decis la sute de kilometri distanta, in salile Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Dupa ultimul fluier vor mai urma cateva zile de comentarii, apoi transferuri, discutii despre UCL si Europa League, povesti.

Am renuntat de cateva zile sa mai urmaresc tam-tam-ul si mi-e bine asa. Voi arunca, totusi, un ochi peste clasament atat maine, cat si joi, ca sa vad daca e ceva amuzant. Pentru ca m-ar bucura ca Timisoara sa ia campionatul, dupa ce s-au bucurat agaricii aia de la Unirea ca prostii, inainte de final.

E bine ca nu exista Steaua, Dinamo si Rapid pe primul loc. M-am saturat de ei pana peste cap. Mi-ar placea sa fie o Liga 0 cu 12 echipe, sau chiar mai putine. Ar fi mai interesant. Nu am nimic cu jucatorii, ci cu patronii si cu "istoria" cluburilor. Nu mai suport blazoanele, ultrasii si peluzele. Vreau echipe noi, curate, cu conducatori noi, adevarati investitori, nu vanatori de imagine. O utopie. Ei, si ce daca sunt naiv? Speranta moare ultima... Noi sa fim sanatosi!

Blah, blah, blah