Sa rad sau sa plang?

Am citit la Stapanul RSS-urilor ca, intr-o comuna din Moldova, niste tarani au batut si au sechestrat reporterii Realitatii TV. Motivul: nu se dorea ca defrisarile si tot ce faceau ei acolo sa ajung pe post. Poti sa incepi sa plangi ca traiesti in Romania cand auzi taranii spunand "Bai... aici nu-i Romania, aici e comuna Damuc". Sau sa razi cand vezi ce-a facut primarul:

Jurnalistii si cei doi inspectori silvici au fost dusi într-un magazin si tinuti captivi patru ore. Primarul a reusit, pâna la urma, sa-i convinga pe localnici sa-i elibereze. Drept recompensa le-a promis ca a doua zi va veni prefectul sa le rezolve o serie de probleme.

Dai pagina internetului si citesti ca un brasovean a fost prins de politisti in timp ce o prostituata ii servea o partida de sex oral, in masina acestuia. Femeia a fost retinuta 24 de ore, iar barbatul, pe care il trimisese sotia sa cumpere legume pentru pus la murat, este acum martor in dosarul penal intocmit pentru prostitutie. Pentru partida de sex oral in timpul careia a fost prinsa de politisti, prostituata ceruse 40 de lei.

Cand auzi ca femeia se vinde pe sume derizorii, se distruge si il macina pe Dumnezeu precum apa musca din plaja, lacrimile devin prea grele pentru a le putea opri. Norocul sanatatii noastre mintale o reprezinta finalitatea articolului:

In cei zece ani de cand isi vinde trupul pe Calea Feldioarei, femeia a fost amendata de cel putin 1.000 de ori. Si in acest an a primit 64 de amenzi, pe care nu le-a platit.

N-are rost sa plateasca, asteapta sa se stranga o suma rotunda (nu 1064).

Noi sa fim sanatosi.

Blah, blah, blah