Sa fie gay la ei acasa

Trei-patru sute de mii de francezi au iesit sa protesteze impotriva legiferarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Desi se afla la mica distanta de paradisul nebuniei, Olanda, unde iarba, eutanasierea si casatoriile gay sunt legale de peste 10 ani, cetatenii francezi se pastreaza conservatori.

france same sex protest

Protestul lor de astazi nu reprezinta decat o stavila temporara in calea iuresului de legi pro-gay. La fel ca in cazul abolorii sclaviei, de indata ce toate aceste legi vor fi in picioare, va incepe o perioada de zeci de ani de discriminare pozitiva. Spre exemplu, in SUA si acum exista amenintarea ca, daca dai afara o persoana de culoare, poti fi raportat ca esti rasist, nu ca ai concediat un angajat neperformant.

Este normal ca toti oamenii sa fie egali intre ei, indiferent de religie, culoarea pielii sau orientarea sexuala. Dar la fel cum discriminarea pozitiva este o eroare a sistemului, tot asa se poate merge prea departe cu drepturile minoritatilor sexuale. Daca vrei sa fii gay, fii gay la tine acasa si intelege ca anumite lucruri pur si simplu nu-si au rostul.

Casatoria ar trebui sa fie intre persoane majore si de sex opus. Tiganii isi casatoresc copiii de la 5-6 ani, ca sa se-ncuscreasca familiile de bogatasi intre ele. Ei o fac ilegal, pentru sufletul si in legea lor. Ce-ar fi daca incep si ei cu parade pe strazi pentru dreptul copiilor de peste 3 ani de a se casatori? Orice aberatie gandim noaptea acum o si aplica ziua?

Protestul francezilor e inutil, propriul lor guvern nu le-a luat marsul in serios. Politica internationala are legile ei, iar anomaliile vor continua sa se intample necontenit pana la sfarsiturile Kali Yuga.

4 comentarii

 1. 16 Jan 2013 la 18:54

  sa fii tu dinamovist la tine acasa, ba

 2. 16 Jan 2013 la 19:00

  pai, ce, ma duc pe stadion?

 3. 16 Jan 2013 la 20:45

  Recunoasterea dreptului de a te casatori nu e discriminare pozitiva. Discriminare pozitiva ar inseamna sa'ti dea bani sau apartament ca sa te casatoresti cu o persoana de acelasi sex. Sau sa'ti faca reducere la lautari pentru treaba asta. Aia e discriminare pozitiva.

  Sa recunosti drepturile cuiva nu e discriminare pozitiva. In State, persoanele de culoare nu sunt avantajate de lege, sunt doar protejati de abuz. Faptul ca asta deschide posibilitatea abuzului din partea cealalta e altceva, da' daca celelalte legi functioneaza nu ar trebui sa fie o problema. Nu e de ajuns sa zici "sunt negru, nu ma poti da afara". Tre sa si demonstrezi ca te'a discriminat.

  Si de fapt, comunitatea LGBT nu cere altceva decat ceea ce le doresti tu: sa fie gay la ei acasa. Ca sa poa sa faca asta, tre ca legea sa le permita sa aiba o casa a lor. Cat despre comparatia ta cu casatoriile tiganesti... prefer sa ma abtin.

 4. 17 Jan 2013 la 16:14

  Nu e normal sa se legalizeze drogurile, eutanasierea si homosexualitatea sa fie legalizate. SUbiectul de fatza se refera la grupurile gay / homo / lesbianism. Parerea mea este ca ar trebui sa se tina cont de familie care ar trebui formata numai din femeie si barbat ca si cuplu ma refer, deoarece nu e bine ca potentialii copii adoptivi sa fie crescuti in mediu daunator, nociv as putea spune de un cuplu gay. Copilul nu,numai ca nu mai deprinde de la parintii de sexe diferite un comportament adecvat, ci mai rau se poate transforma si el la randul sau un gay. Intrebarea mea este, daca toti am fi gay, cum am mai perpetua specia in sine! Eu sunt de acord ca gay sa stea in casele lor, sa se intalneasca pe ascuns, si nu afisat in public localuri, si sa nu aiba dreptul de a adopta / creste copii sub nicio forma. Si mai am de adaugat ca ar trebui sa fie interzisa nunta gay-lor, deoarece in fata lui Dumnezeu e interzisa legatura sexelor opuse, intrucat ei nu pot da nastere la copii.

  Cat despre nunta la romi, fie la ei acolo, eu nu sunt rasist, dar ma bucur ca nu sunt rom, deoarece ma ingrijoreaza faptul ca parintii, sau bulibasa ar fi putut decide viitoru / casatoria mea. Deci nu sunt de acord ca sa decida altii nunta puradeilor romi care nu au nici macar buletin, dar clocoteste sangele fierbinte in ei.

Blah, blah, blah