S-aud a treispea, s-aud a paispea...

Am fost aseara la lansarea Vama. A fost misto, dar asteptam grasele si porcul, care nu au mai venit :D N-au venit (sau n-am vazut) doua personaje care mi-ar fi stricat seara.

La concert era si impresarul de la Trupa Veche, venit poate sa vada concurenta la treaba.

Poze si filmuletze n-am, dar o sa apara destule pe net.

O singura observatie: show-ul de lumini a fost sub asteptari. Per total, in peisajul muzical romanesc, a fost un spectacol superb!

Un comentariu

  1. 7 Jun 2008 la 21:57

    Da, pentru publicul VAMA a fost un concert misto (s-a muncit mult pentru el...sincer, ma asteptam la ceva mai spectaculos dar a fost ok). Eu nu ma simt fan Vama desi am fost la multe concerte de-ale lor iar aseara am fost un simplu spectator pe care nu l-a atins decat melodia "17 ani...infinit" din cele noi. "Bed for love"-ul care imi placea atat de mult anul trecut, s-a pierdut (asta-i (o) diferenta intre Vama si Vama Veche...ce-l putin pentru mine).
    Ah...si...am si eu un of...astept cu nerabdare ziua cand domnul Chirila va renunta naibii la porcaria aia de "act artistic" de la finalul melodiei "Nu am chef azi" 8-| (ma refer la faza cu Eugen...cred ca poate sa-i puna in valoare talentul si altfel decat punandu-l sa reproduca cu chitara urletele lui....si sa nu se mai frece atata de el).

    In rest...felicitari baietilor, felicitari lui Tudor care indiferent de publicul caruia i se adreseaza stie sa faca show.

Blah, blah, blah