S-a stricat mobilul

Mi s-a stricat mobilul. Nu e nimic special la el, e un model de acum fro 2 ani. Nokia...

Am fost printre ultimii care si-au luat telefon mobil. Nu simteam nevoia si ma descurcam foarte bine si fara. O prietena ma ameninta ca, dupa ce o sa-mi iau, n-o sa ma mai pot descurca fara. Nu credeam asa ceva.

Eram in rondul de la Alba Iulia acum cativa ani si traversam neregulamentar (!). Am zarit pe carosabil un telefon mobil destul de scump la vremea aia (era Nokia 6100, cam 10 milioane). Am oscilat intre a-l da inapoi si a-l pastra. Din pacate, il inchisesem si cand mi-au venit gandurile bune nu mai aveam cum sa intru de parola...

Auzind povestea de mai sus, un amic mi-a spus: "Ti-a aruncat Dumnezeu un mobil din Cer cand te-a vazut asa scartzar!"

Mi-am facut abonament Connex Unic. Nu suportam pe toti care se codeau daca sa dea un telefon sau nu, in functie de reteaua apelatului. Adica, cum, sa sune ei pe Dialog?

Am folosit telefonul cu succes ceva timp, dupa care a dat semne de oboseala. Am incercat sa ma joc cu un Samsung cu clapeta, dar mi-a fost imposibil sa-l suport. Ma obisnuisem cu tot ce inseamna Nokia. M-am dus la magazin si mi-am luat un model identic, de data asta era doar 5 milioane (la liber).

Dupa alt ceva timp (folosesc expresia asta pentru ca habar n-am cat a tinut fiecare, dar mai mult de un an), a dat si asta semne de oboseala. Se inchidea absolut intamplator. La naiba.

Mi-am luat un Nokia 6288, singurul din toate ofertele de pe piata care mi-a placut (in proportie de 97%). Nokia a rulat fin in continuare, astfel ca dupa vreo 10 luni a inceput sa faca camera figuri, iar acum (la o luna dupa ce-a iesit din garantie) a murit complet. Maine il duc la reparat.

Un prieten generos, mare filantrop, mi-a promis un telefon nou-nout (nefolosit, ca modelul nu e asa nou) pentru perioada in care imi rezolv problema. Tot un Nokia. Mare om, mare caracter!

E stupid ca spun asta, dar cred ca viitorul meu telefon va fi... Nokia. Pur si simplu m-am obisnuit cu tot ce tine de meniurile Nokia. Sunt conservator.

Sper sa se rezolve problema cu al meu, sa-l repare domnii de la service si sa nu fie nevoie de investitii aiurea. Dar, mai stii? Doar vorbim de Nokia...

4 comentarii

 1. 20 Oct 2008 la 17:47

  e bine ca ma mai indexeaza si pe mine google cu termeni d'astia ca de "blog cretin" si "caterinci" m-am saturat :))

 2. 20 Oct 2008 la 19:21

  esti numa' pa interes!

 3. 21 Oct 2008 la 19:52

  sanatate mobilului tau drag si scump, si fratelui sau vitreg, mobilul meu! la chestia cu nokia te inteleg, nici eu nu pot sa am alt mobil pentru ca mi se pare ca vb limbi diferite si pana se prind ceea ce vreau sa fac, eu uit. long live nokia (6288)

 4. 21 Oct 2008 la 22:45

  long may it live. eu mi-l repar asap :)

Blah, blah, blah