S-a lansat U2713, noul monitor de 27" de la Dell

La o rezolutie maxima de 2560 de pixeli pe orizontala, 27" mi se pare dimensiunea maxima la care nu se pierde din calitate. Imi plac caracterele mici in Windows, pe care initial abia le vezi, dar cu care te obisnuiesti dupa ce utilizezi monitorul cateva zile.

In ciuda multor discutii despre protectia AG care s-au iscat in jurul lui U2711, il gasesc ca fiind cel mai bun monitor existent la ora actuala pe piata. La aproape 3 ani de la aparitie, se vinde foarte bine in continuare.

Noul model de la Dell, care ar trebui sa-l inlocuiasca si sa-l depaseasca, este U2713. Acesta va fi disponibil in Europa incepand cu ultimele zile din septembrie, iar in Romania probabil in octombrie-noiembrie. In ciuda imbunatatirilor, se pare ca noul model nu-si surclaseaza predecesorul, ci duce o lupta echilibrata cu acesta.

Momentan, monitorul meu (U2711) este la garantie, pentru o problema aparuta acum cateva luni. Fiind luat relativ rapid dupa lansarea la noi, este prima revizie, A00. Intre timp au aparut minim 7 (stiu ca A07 rezolva problema mea). Pana se decid aia la garantie cum sa procedeze, mai arunc un ochi pe teste si recenzii, sa vedem cum se comporta U2713 in comparatie cu al meu.

Vorb-aia, vine Craciunul, cadouri, alea-lea... nu? ;))

Blah, blah, blah