Ryan Giggs e interesat de antrenorat

De cativa ani, si in Premier League au inceput sa se schimbe antrenorii la fel ca in restul Europei de Vest. Sper din tot sufletul sa nu se ajunga niciodata ca la noi, unde e un du-te-vino continuu.

In clipa de fata, antrenorii de la Leicester si Everton sunt interimari, iar echipele isi cauta un antrenor pentru viitor. Giggs nu a mai antrenat din mai 2016, cand a venit Mourinho la United si el a plecat din pozitia de antrenor secund. Dar omul vrea sa antreneze. Nu conteaza daca in prima, a doua sau a treia divizie, importante sunt valorile clubului respectiv. Giggs a declarat de curand:

I think you look at those two teams, Leicester being champions two seasons ago, Everton being a fantastic club with a fantastic history, for me these are clubs I would be interested in. However, there are a lot of coaches out there who would be interested in those positions. I've said all along that I'd be open to clubs which share the ambitions of myself. I want to improve clubs and improve players, to enjoy working for them and for players to enjoy the challenge. There are clubs in the Premier League which would be good jobs but also in the Championship and League One. It's more about the philosophy for me than the stature of the club.

Dupa esecurile pe care le-a avut Roy Keane in cu cateva echipe in Premier League, parca mi-as dori sa-l vad pe Giggs plecand de jos pentru a capata experienta. Din pacate, actualul climat de la Man United, antrenorul pe care-l are echipa acum si perspectivele sumbre ma fac sa-mi doresc ca Giggs sa fie disponibil si in vara lui 2019, cand termina contractul Mourinho. Iar capetele luminate de la United sa-l puna antrenor principal si sa-l lase macar 3 ani sa-si faca treaba.

Intre timp Giggs poate prelua o echipa din Championship care nu sta asa de bine, s-o redreseze si sa promoveze cu ea in Premier League in vara viitoare, dupa care sa se salveze de la retrogradare in vara lui 2019. Echipe cu nume in cautare de puncte in Championship sunt Bolton Wanderers (ultimul loc), Sunderland (penultimul loc), Queens Park Rangers sau Fulham, deci are de unde alege daca e cautat. Si eu cred ca e bun, deci ar trebui sa fie si cautat!

4 comentarii

 1. 29 Oct 2017 la 08:18

  patroane ce filme iti faci ,,,,cum ti-ai facut tu planul ,,,,se duce la aia ,,,,ii redreseaza ....promoveaza ,,,,iar se bate la retrogradare ,,,si tocmai la momentul potrivit pt tine va fii liber de contract si in acelasi timp toata lumea va refuza manu ,,,,ai dormit bine ???? ca de visat .....

 2. 29 Oct 2017 la 15:38

  FIX asa cum ai zis mi-am inchipuit ca s-ar putea intampla! ce, nu e plauzibil?! B-)

 3. 29 Oct 2017 la 19:46

  o baa daaaaaaaa......aveam si io idei de felul asta .....acum 30 de ani !!!!!

 4. 29 Oct 2017 la 20:13

  unele vise n-ar trebui sa moara niciodata!

Blah, blah, blah