In Romania sunt numai doi oameni care nu atarna la Gigi Becali

In 2008, Gigi Becali era pe cai mari in plotica romaneasca si a fost invitat la o emisiune moderata de Andreea Cretulescu la Realitatea TV. In timpul emisiunii, Becali nu stia de capul lui si vorbea mereu pe langa subiect. Moderatoarea s-a enervat si l-a pus la punct, iar Becali s-a sculat de pe scaun, a certat-o si a plecat din emisiune. Replica memorabila a Andreei Cretulescu ramane adevarata peste ani: "Pai habar n-aveti, domnu' Becali, nu ne mai spuneti ca sunteti om politic, haideti!".

Au trebuit sa treaca 10 ani(!) pana sa aud ca cineva l-a mai contrat pe Gigi Becali pe fata, fara ocolisuri si apropo-uri. E vorba de Cornel Dinu, care a vorbit prin telefon intr-o emisiune televizata de DigiSport. Ca de obicei cand se enerveaza, Cornel Dinu e genial, iar cuvintele lui il caracterizeaza perfect pe marele finantator Gigi Becali: "Gura pacatosului minciuni vorbeste in continuare. Imi e mila de cuvinte si tin prea mult la ele ca sa le arunc margaritare in nisip la tot felul de specimene mai mult sau mai putin reusite".

Ocazional l-am mai auzit pe Ionel Ganea sa spuna lucrurilor (aproape) pe nume, dar vocea lui e mai putin mediatizata - oare de ce! Si Vali Moraru, moderator la DigiSport, i-a inchis telefonul lui Becali cand intrase in direct si vorbea urat. Dar cam atat, in rest acest specimen nereusit al rasei umane ramane o prezenta permanenta pe ecrane, in ziare si in lumea fotbalului.

Si uite-asa se construiec mituri false despre bani, putere si faptul ca n-ai nevoie dacat de cascaval ca sa fii bazat pa lumea asta.

Blah, blah, blah