In Romania n-ar fi posibil un show in genul "Chelsea Lately"

Am scris de mai multe ori despre (acum defunctul) show "Chelsea Lately" al lui Chelsea Handler. Imi place mult Chelsea, i-am citit (aproape toate) cartile, m-am uitat la serialul bazat partial pe povestea vietii ei si am sperat ca tranzitia la Netflix va fi de bun augur. Din pacate, show-ul pe care-l face Chelsea Handler acum nu este pe gustul meu, fiind mult mai lent si mai plictisitor decat vechiul "Lately". Din fericire, am arhivat pe Blu-ray ultimele cateva sezoane din fosta emisiune si sunt o mina de aur cand ai chef sa razi la stirile zile de acum multi ani :)

Cand a aparut "Show de seara", am vazut ca formatul adoptat e cel din late night show-urile americane, care incep cu un monolog, apoi un mic sketch si, la final, interviu cu unul sau mai multi invitati. Si e misto la noi, pentru ca imi plac comediantii nostri, dar emisiunile din SUA sunt plictisitoare pentru mine. Monologul se refera mereu la subiecte din cotidianul american, invitatii sunt de multe ori necunoscuti mie si rar merita vazut cate-un interviu cu o vedeta precum Sharon Stone, Alice Cooper sau Tom Hanks. La unele emisiuni e invitat si cate un cantaret sau o trupa care canta live - imi aduc aminte o super varianta a piesei "No Diggity" cantata de Aloe Blacc si Blackstreet la Jimmy Kimmel in 2015.

Eram curios daca un show precum "Chelsea Lately" e posibil in Romania: un mic monolog al gazdei, urmat de o masa rotunda cu inca 3 comedianti care discuta stirile zilei si la final cateva minute cu un invitat. Masa aceea rotunda face diferenta, mai ales ca discutiile erau, cred eu, spontane. Am adresat intrebarea lui Sergiu si Toma (Ceva Marunt) prin intermediul Q&A-ului de pe Reddit, iar raspunsul a fost destul de trist:

Tot ce ramane de facut e sa speram in continuare ca se reia "Show de seara" pentru al treilea sezon.

Blah, blah, blah