Romania 2013

In Romania, pericolul imbolnavirilor grave te poate pandi la tot pasul. Chiar si in halele in care se vand produse alimentare, fie proaspete, fie congelate. Inspectorii Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ASVSA) din Capitala au descoperit ca intr-un spatiu comercial de pe bulevardul Timisoarei comertul se face in conditii nu tocmai igienice, intr-un mediu insalubru ce poate fi incarcat de bacterii si microbi. Specialistii au solicitat inchiderea halelor, insa, pana acum, autoritatile nu au miscat un deget.

depozit

Zilnic, sute de clienti trec pragul respectivului complex. Atrasi de preturile mici ale produselor, nici unul nu-si mai bate capul cu mizeria pe care inspectorii sanitari-veterinari au gasit-o la ultimul control. Nu le pasa nici de mirosurile grele care au intrat, parca, in peretii murdari, crapati si plini de igrasie. Oamenii care se aprovizioneaza din acest depozit isi risca sanatatea. Cei care au atras atentia asupra pericolului pe care il reprezinta comertul cu alimente intr-un asemenea loc au fost specialistii ASVSA. In urma unui control, ei au cerut inchiderea imediata a complexului.

Anne Marie, sa nu uiti in ce tara traiesti!

4 comentarii

 1. 21 Feb 2013 la 03:26

  Stiu locul foarte bine. E asa de ani de zile, m'am certat cu niste rude la o inmormantare acum cativa ani refuzand sa ma duc sa cumpar carne de pui si peste din mizeria asta. S'a dus altcineva si tot de acolo au cumparat, eu nu am mancat nimic, da' nici nu am fost invitat la alte inmormantari imediat dupa. Nu garantez insa ca asta inseamna ca nu a fost nimeni otravit de cacaturile de acolo, s'ar putea sa nu fi fost chemat pentru ca am fost cam obraznic prima oara :))

 2. 21 Feb 2013 la 05:13

  E prima oara cand simt tristete in glasul cuiva din motivul ca nu prea e pe lista de invitati la inmormantari :))
  Culmea ar fi, invers, sa fii foarte popular. Un articol din Cancan ar suna cam asa:

  Un impatimit al colivei din arpacas, Mihai poate fi vazut deseori la inmormantarile de fite din Capitala.

  Click aici pentru o galerie foto incendiara cu Mihai parasind priveghiul la 5 dimineata!

  Surse apropiate cavoului ne-au transmis ca Mihai a consumat 2 de sticle de vin sfintit pentru impartasanie inainte de a se urca la volan si a pleca spre casa pentru a se odihni.

 3. 21 Feb 2013 la 08:17

  Ahahahahaah. Ca orice stire din Cancan, relatarea nu e tocmai exacta: nu erau inmormantari din Capitala, ci din Ciorogarla, si nu m'am dus acasa, ci pana la biserica, ramasesem fara vin.

  Si nu stiu de unde ai simtit tu tristetea aia in glas, ca in al meu sigur nu era.

 4. 21 Feb 2013 la 17:59

  misto acest drept la replica :))

Blah, blah, blah