Robotizare sau ura oarba?

Samantha Tumpach era la aniversarea surorii ei, o petrecere privata intr-un cinema din Rosemont, USA. Inainte sa inceapa filmul pe care grupul vesel urma sa-l vizioneze (Twilight: New Moon), Samantha isi filma rudele care ii cantau "Happy Birthday" surorii ei. Fara sa se gandeasca vreo secunda ca lumea in care traieste s-a intors cu susul in jos, ea a continuat sa filmeze si pe parcursul reclamelor, ocazional intorcand camera catre ecranul de cinema. A filmat cateva secunde din preview-uri si din inceputul filmului, in total vreo 4 minute. De mentionat ca in tot acest timp se faceau comentarii si era distractie, ca la orice petrecere. Din pacate, insa, Samantha avea sa regrete toata distractia.

Un angajat al cinema-ului a observat vigilent ca se pirateaza filmul! Samantha a fost scoasa din sala si dusa la politie. Si-a petrecut urmatoarele doua zile in inchisoare, asteaptand sa-i inceapa procesul intentat de managerii cinema-ului.

La auzul acestei stiri cu adevarat incredibile, regizorul filmului "Twilight: New Moon", Chris Weitz, a spus ca "fara indoiala, cazul acesta este incredibil de nedrept si voi face tot ce pot pentru a ajuta in rezolvarea situatiei". Si se pare ca atitudinea regizorului a ajutat, pentru ca avocatii acuzarii au decis sa renunte la caz.

Whether or not this pressure made any difference is unclear, but Tumpach left a courtroom a free woman today, the charge against her dismissed after prosecutors decided not to pursue the case. In cazul in care ar fi fost gasita vinovata, urma sa-si petreaca urmatorii trei ani in inchisoare.

Blah, blah, blah