Robert Turcescu a fost, este si va fi un idiot

Ca un tampit ce e, Robert Turcescu, fostul colonel, a zis sa mai bage o stramba la populatie. Si ce s-a gandit el sa scrie de data asta pe Facebook? Iata una din multele postari care apar si apoi dispar, pentru ca le sterge parsivul:

O informatie pe care o public aici in EXCLUSIVITATE si care va provoca schimbari majore pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si din regiune: Vodafone e la un pas sa achizitioneze de la RCS-RDS distributia de cablu, plus operatiunile de telefonie si date! Intre cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzactia finala se invirte in jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro. Vodafone devine astfel cel mai mare jucator pe piata telecom din regiune, dand o lovitura puternica principalului competitor, Orange.

Bufonul abereaza, dar a creat panica printre utilizatorii RDS, care stiu diferenta de calitate si pret intre serviciile oferite de Zoli si cele de la Voda. Si iata ca a venit si dezmintirea:

Informatiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul sau de Facebook privind o presupusa vanzare a operatiunilor de distributie prin cablu, telefonie si internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavand nici o baza reala.

Este regretabil faptul ca un jurnalist cu experienta lui Robert Turcescu raspandeste cu atata usurinta si lipsa de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale si de imagine, fara a verifica aceste asa-zise informatii si fara ca macar sa ceara si un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS.

Concluzia: Turcescule, esti un idiot!

Blah, blah, blah