Roata se intoarce 2: Sa moara spitele

Chelsea si-a pus ambitia cu Mutu si l-au tarat prin toate tribunalele posibile. Omul a fost tare-n gura si atunci aia au pus masinaria pe el. Dupa cativa ani, s-a rezolvat conflictul in favoarea lor, iar Mutu a primit cea mai mare amenda din istoria fotbalului (13,8 milioane de lire sterline). S-a facut dreptate, au zis englezii si cu rusul.

La numai trei saptamani distanta, iata ca a picat necazul peste zambareata Chelsea: din cauza ca au luat ilegal un pusti din Franta, au capatat embargo la transferuri pana in ianuarie 2011. Necaz, mare necaz! Tot ce le-a ramas e sa se duca la Lausanne, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, si sa-si sustina cauza. Faptul care ar trebui sa le dea de gandit e ca tot acolo s-a dus si Mutu, in urma cu aproape o luna, cu acelasi mesaj, cum ca verdictul este "total disproportionat fata de presupusa greseala".

Va urez succes, domnilor. Numai ca am un feeling ca tradatorul de Kenyon si cu mafiotul de Abramovich nu vor avea castig de cauza de data asta.

2 comentarii

  1. 5 Sep 2009 la 13:59

    o sa fiu putin off-topic

    eu nu sunt de acord cu toata prostia asta. Mutu a fost, este si va ramane un jegos, mie mi se pare ca nu a inteles absolut nimic din tot ce i s-a intamplat. Nu si-a invatat lectia si nici nu o va face. Sa plateasca. Suma mi se pare corecta. Fotbalistii sunt platiti cu foarte multi bani, se dau foarte multi bani pe ei, dar sunt foarte putini cei care si scot banii. De obicei 2-3 vedete si restul ca echipa. Mutu nu intra la alea 2-3 vedete de marketing, nu a vandut si nu a atras si nu a castigat nimic notabil de unul singur pentru chelsea. Daca ar fi fost depistat la testele antidoping oficiale, Chelsea ar fi avut mult de pierdut. Pentru tupeul si nesimtirea si inconstienta lui, Mutu trebuie sa plateasca cele 14 milioane.

    cat despre transferul pustiului de 11 ani, daca legea-i intr-un fel, sa se respecte. Deci Chelsea sa plateasca. dar nu stiu daca sunt comparabile cazurile.

  2. 5 Sep 2009 la 21:27

    mai baiatule ......englezii au dat o gramada de bani pe mutu...sa joace .....nu sa traseze linii....a tras(nu la poarta)........... sa plateasca ...cat despre chelsea nu sunt singurii care fac scheme de genul.....dar daca sunt mai pacalici si baietii i-au prins sa suporte consecintele....!!!

Blah, blah, blah