Rezident Ex in Bucuresti (2012)

Concertul din Bucuresti a fost al cincilea al nou-formatei trupe Rezident Ex. Toata lumea in astepta pe Kempes sa revina dupa aproape 10 ani pe scena, iar concertul de la Arenele Romane a fost unul de exceptie.

kempes


Nu am fost la concertul de adio a lui Kempes, la plecarea lui din Cargo in 2003. Am fost, vreo 6-7 ani mai tarziu, la un concert Cargo si am ramas dezamagit. Trupa nu mi-a transmis nici un fel de energie, iar fara Kempes suna a cover band.

Desi Arenele Romane nu s-au umplut, a fost o atmosfera absolut incantatoare, oameni care il iubesc cu adevarat pe Kempes si care au venit, din pasiune, de prin toata tara.

rezident ex 1

rezident ex 2

Kempes nu stie versurile, a trecut mult timp de cand a cantat piesele. Nu spun mai mult, pentru ca nu vreau sa cred ca mai exista probleme ca urmare a acelui accident.

versuri kempes

La final am fost la after-party, participare asigurata de biletul cumparat. Membrii trupei au acordat autografe, am reusit sa le adun pe un setlist. Si am facut o poza cu cel care reprezinta, dupa parerea mea, cea mai buna voce masculina romaneasca din toate timpurile: Ovidiu Ioncu "Kempes".

kempes1

Nu pot sa nu ma gandesc, cu tristete, la cat de diferita ar fi fost ascensiunea acestei trupe daca membrii ei erau pe Sunset Strip si nu in Timisoara in anii '80.

Blah, blah, blah