10 comentarii

 1. 17 Aug 2011 la 12:17

  am vazut un articol pe gsp cum fanii nationalei nu vor mai avea problemele cu parcarea ca inainte. ca va fi o parcare pe etaje cu 1300 de locuri. am facut eu un calcul rapid si am vazut ca doar 10% din capacitatea stadionului va avea parcare. ce era misto era ca acea cladire inca nu s-a construit si o sa coste si aia nush cat..
  deci la meciul cu franta sa luam tramvaiul..

 2. 17 Aug 2011 la 12:32

  mai misto vremurile din poza. uite ce putine masini aici, in stanga...

 3. 18 Aug 2011 la 21:05

  @Cata cand am fost acum in londra am stat foarte aproape de stadionul lui Chelsea. Am fost acolo intr-o dimineata, eram cu un retardat care voia neaparat sa-l viziteze. N-am intrat, cat am stat o ora jumate sa-l asteptam m-am invartit prin zona cu ai mei. nicio parcare mare pe o raza de 200m, zona rezidentiala, cea mai mare strada din zona: Fulham Road, cu cate o banda pe sens de circulatie. Statii de autobuz si metrou in schimb.

  Da, Allianz Arena are mii de locuri de parcare, dar asta pentru ca e in afara orasului. Daca tot s-a implicat asa mult domn' primar Oprescu, poate face in asa fel incat in serile cu meciuri sa se suplimenteze autobuzele/tramvaiele si sa le prelungeasca programul.

 4. 18 Aug 2011 la 22:50

  CAND TE GANDESTI CA AI JUCAT SI TU ACOLO .......

 5. 19 Aug 2011 la 00:21

  mihai, tot nu mi se pare normal ca un stadion de 30.000+ locuri sa nu aiba suficiente locuri de parcare, mai ales daca vin fanii la meci si din alte locuri, nu numai din cartierul unde e iubita echipa.
  sa zicem ca la chelsea merge, ca nu vin oamenii din liverpool la meci. dar la un stadion national? si sa fim seriosi, pe langa "national arena" e destul spatiu sa aranjezi parcari destul de mari.

 6. 19 Aug 2011 la 10:16

  myke are dreptate. stadionul lui chelsea nici nu-l vezi daca nu stii ca-i acolo, e foarte bine camuflat. la fel e si stadionul original al lui bayern, olympiastadion. fara locuri de parcare, fara nimic.

  am fost la un concert la olympiahalle, sala polivalenta din acelasi complex, care se afla intr-un mare parc. la plecare, am vazut ca toata lumea a luat-o pe jos spre casa, nimeni nu-si cauta disperat masina.

  cu toate ca a inceput sa-mi displaca expresia, pot spune cu mana pe inima ca "asa-i la noi". ce sa mearga lumea pe jos de la muncii pana la stadion?

  gica, am jucat si poate o sa mai jucam, baaa, si pe noul stadion!

 7. 19 Aug 2011 la 13:40

  bai, nu sunt absurd. nu zic sa fie locuri de parcare fix langa stadion. o plimbare pana la muncii vine perfect dupa stat 2 ore pe scaun si sarit doar la ratari si goluri. la meciurile din ghencea mai vedeam vreo 3-4 autocare venite din afara bucurestiului. daca nu era parcare la stadion, unde ar fi putut parca regulamentar? poate doar la billa...
  stiu o groaza de braileni care au fost la meciurile cu valencia si villareal. de ce sa aglomerezi bulevardele cu masini parcate care unde apuca, cand poti avea undeva in apropierea stadionului o parcare destul de mare unde sa gasesti loc fara sa iti fie frica de furt, ridicat, spart geam etc.

  p.s. abramovici tot pe jos merge pana la si de la stadion? :P

 8. 19 Aug 2011 la 16:35

  @Cata legat de p.s.-ul tau, cand am ajuns la stadion l-am vazut pe Lampard venind cu un porsche cayenne si parcandu-l foarte aproape de intrarea in museul clubului. Super-masinile fotbalistilor parcate langa ford fiesta si rover-uri vechi ale angajatilor :))

  mie mi se pare aiurea ca au refacut National Arena acolo. Din punctul meu de vedere modelul Allianz Arena trebuia urmat, cu un stadion mare in afara orasului, acces bun atat cu masina (A1 nu ar face fata, cu atat mai putin DN1), cat si trenuri regionale/metrou suprateran (stiu, asta-i deja sf). Probabil ca o sa fie un destept care sa concesioneze un teren prin apropiere si sa faca o parcare decenta, dar si la un pret probabil descurajant pentru samantarii cu x5-uri dar fara bani de benzina&co.

 9. 20 Aug 2011 la 10:09

  @pinkish in poza asta sunt asa putine masini pentru ca era duminica fara sotz.

 10. 22 Aug 2011 la 18:30

  cata, veniti cu trenul si sunt 5 statii de la Gara la Muncii, ce naiba?

  hoinaru, o sa fac zoom ca-n CSI si-o sa vad, poate ca era duminica cu sotz!

Blah, blah, blah