Recenzia unei dezamagiri

Am vrut sa scriu pe larg, dar mi-a pierit cheful. Am fost in Hala la concert Cargo, primul pe care l-am vazut fara Kempes. M-am asteptat sa nu prea fie lume, dar nici chiar atat de putina. Nu stiu exact cati oameni au fost, dar fiecare dintre noi avea in jurul lui 30-40 de cm de spatiu (asta si in primele randuri!).

In timp ce canta, din cand in cand, Adi Igrisan (solistul) arunca cate o pana de chitara in public. Am vazut cu stupoare ca nimeni nu era interesat de ele. La un moment dat am ridicat una de pe jos, cu urme de bocanc pe ea. Imi este foarte greu sa inteleg de ce nimeni nu mai este interesat de suveniruri.

In jurul meu, vreo 2-3 insi se agitau, in rest lumea statea destul de relaxata. Pe alocuri, cativa cascau si probabil se gandeau la patul de-acasa. E adevarat ca nu au deschis pentru vreo trupa de-afara si ca era doar seara lor, dar chiar asa de putina lume strange Cargo in 2009?

Am plecat dezamagit si cu un gust amar. In sinea mea, cred ca prezenta lui Kempes in formatie ar fi ajutat ca lucrurile sa nu ajunga atat de jos pentru Cargo. Pentru ca, la urma urmei, ei au bucurat o Sala Polivalenta arhiplina in '96, cand au deschis concertul Iron Maiden.

2 comentarii

  1. 25 May 2009 la 17:57

    Cargo fara Kempes nu isi are farmec. Kempes insemna foarte foarte mult. E aceasi figura ca la Phoenix fara... toti.

  2. 25 May 2009 la 20:26

    Absolut. Iata Ploaia cu Kempes, Baciu e la degetul mic:

Blah, blah, blah