Radiografia stadionului Dinamo

GSP a luat la puricat stadionul Dinamo si cifrele sunt absolut horror. Desi stiam ce se intampla acolo, tot nu pica bine cand cineva iti pune oglinda in fata.

Stadionul a fost inaugurat pe 14 octombrie 1951. Se tine bine! (glumesc). Stadionul a fost renovat o singura data, in 2007 (ce vremuri!) si are doar tribuna a II-a partial acoperita, de zici ca traim in California.

Stadionul a fost gandit bine inca de la inceput: stalpii care sustin acoperisul tribunei a II-a obtureaza atat vizibilitatea pentru fani, cat si pentru jurnalistii de la masa presei. In plus, in '51 lumea mergea mai putin la WC, altfel ar fi facut mai multe. Pentru a suplini lipsa grupurilor sanitare, administratorii stadionului au montat la tribune si la peluze cateva toalete ecologice - elegant.

In interiorul arenei exista cateva chioscuri, insalubre, semn ca marketingul nu a fost ignorat chiar de tot. Din pacate, gama de produse nu este foarte larga, fiind disponibil doar popcorn, insa in variantele cu sare si/sau cu cascaval! Daca li se face sete, suporterii se pot hidrata cu sucuri, apa, ceai, cafea... fara numar.

In conditiile-astea, avem oare nevoie de un stadion nou la Dinamo? De dezbatut. Dar de facut, sigur se face noul stadion. Doar ca mai e putin de asteptat.

Blah, blah, blah