Putain, ce gazon!

"Putain!" au exclamat oficialii francezi cand au vazut cum se comporta gazonul la prima atingere. Fiind la curent, probabil, cu faptul ca vor inaugura stadionul si implicit gazonul, fotbalistii francezi se asteptau la cu totul altceva. Sa fie macar decent, am sperat eu, dupa ce primele vesti despre "calitatea" lui au iesit in presa. Dar n-am avut noroc.

La meciul cu francezii, gazonul a aratat cam asa:

gazon

Fiecare tackling arata ca o proba de triplu salt, pentru ca, la aterizare, jucatorul lua cu el iarba si se afunda in nisip.

Nu stiu cum s-a ajuns la capatul acestui meci fara accidentari grave - macar atat. Dintr-o mare sarbatoare, inaugurarea unui stadion care si-asa a costat dublu fata de cat trebuia si a fost construit intr-un timp de trei ori mai lung, meciul cu Franta s-a transformat intr-o mare rusine. Presa de-afara iar a avut motive sa ne administreze un dus rece peste imaginea si-asa spalacita.

Si mai trece un episod, si mai trec 20 de ani. Noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 11 Sep 2011 la 21:11

    fff tareeeeeeeeeeeeeeeeee ...... esti genial ..............auzi ......... avem imagine ............ fie ea si cam sifonata ..........e bine ca avem !!!!!

  2. 12 Sep 2011 la 07:28

    imaginea nu moare, dar poate murim noi inaintea ei!

Blah, blah, blah