Prost sa fii, noroc ca esti... actionar la Dinamo!

Dupa atatea promisiuni facute de AvorTurcu si inregistrate aici pe blog, pentru posteritate, iata ca actionarii lui Dinamo au hotarat: decat un stadion de jdemii de locuri, sau unul mai mic, sau unul cochet, sau modernizarea celui existent, nu mai bine inchiriaza ei Lia 'Liu cand e gata?

Pentru mine, personal, culmea!, e o veste buna. Dinamo ar juca mai aproape de mine si poate asa as ajunge si eu mai des (adica mai mult de o data la 5 ani) pe stadion. Nu ma intereseaza "meciurile istorice din Groape" si nici "atmosfera", "galeria", "peluza Haldan". Ma intereseaza exclusiv ce se intampla pe cei 5000 de metri patrati ai gazonului.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Dinamo are 500-1000 de spectatori pe meci, ideea devine hilara. Jucatorii se vor simti de parca au fost suspendati permanent. Dar las pe altii sa-si puna astfel de probleme. Cine stie, poate ca odata mutat, daca suporterii cretinoizi care dau cu pumnul si mananca seminte vor fi izolati in peluze, ideea s-ar putea sa dea roade. As prefera sa vad meciul undeva izolat la tribuna a doua decat sa ma agit cu disperatii aia in jurul meu. Sa fiu lasat sa vad meciul linistit, nu sa se sara in jurul meu ca in jungla. Si-acum imi amintesc cum m-am ridicat in picioare sa aplaud golul lui Giggs din mijlocul tribunei dinamoviste.

Din pacate, problema de fond ramane. Cei care iau decizii sunt handicapatii d-alde Borcea si Turcu. Iar pentru cine a ratat o mostra de jeg uman din partea avorturcului, poate sa apese fericit pe play:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

2 comentarii

  1. 20 Mar 2009 la 20:42

    pai, da, asta ziceam si eu :)

Blah, blah, blah