Proiectul AdTrap devine realitate

In urma cu ceva timp ma plangeam ca nu exista Adblock pentru iPhone. In plus, eu folosesc mai multe browsere si nu pot sa blochez reclamele pe toate, din acelasi motiv: nu exista Adblock pentru toate. Intre timp, un tanar entuziast a venit cu ideea unui dispozitiv hardware care poate bloca toate reclamele inainte ca ele sa ajunga in routerul casei.

AdTrap s-a nascut dintr-o idee desteapta si cu banii utilizatorilor. Am donat si eu o mica suma pentru ca m-am saturat de publicitatea de pe internet. M-am saturat de campanii, de link-uri sponsorizate, afiliari si alte tampenii. Iar AdTrap raspunde acestei probleme cu urmatorul aparat:

adtrap

Functioneaza foarte simplu: infigi in el firul de net, din el pleaca alt fir catre router, iar restul aranjamentului pe care il are fiecare ramane la fel. Se configureaza usor, o singura data, dupa care ai scapat de toate reclamele!

AdTrap nu e un produs ieftin, dar avand in vedere ca e la inceput, sunt convins ca preturile vor scadea in timp. In paralel, insa, reclamele vor creste ca numar si acoperire in internet, asa ca AdTrap va deveni o necesitate pentru sanatatea noastra mintala.

3 comentarii

  1. 11 Dec 2012 la 16:32

    Eu am alta solutie: nu intru pe site-uri cu reclame vizibile. Daca ajung accidental pe unul, inchid tabul si gata :)

  2. 12 Dec 2012 la 08:07

    Eu nu mai suport nici un fel de reclama, iar reclame sunt pe toate site-urile! Pana si eu am un banner in sidebar pentru un prieten ;))

  3. Linkuri:

Blah, blah, blah