Presedintele lui CS Dinamo vine cu vesti despre noul stadion

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat la festivitea organizata cu ocazia implinirii a 74 de ani de existenta de catre CS Dinamo, ca in curand vor incepe lucrarile de reconstructie ale noului stadion din Soseaua Stefan cel Mare, care va avea aproximativ 25.000 de locuri.

El a inmanat documentatia necesara ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Attila Cseke, care ar urma sa inceapa lucrarile de reconstructie prin Compania Nationala de Investitii. In urma cu cateva zile, CNI a lansat in SICAP un contract de 1,02 milioane lei pentru realizarea studiului de fezabilitate a studiului topografic a celui geotehnic si prezentare 3D pentru proiectul "Arena multifunctionala stadion Clubul Sportiv Dinamo, Soseaua Stefan cel Mare 7-9".

"Nu se mai poate intampla nimic, lucrurile vor merge intr-o directie corecta. Sunt multi timpi morti, in general apar contestatii. Sportul are de suferit, pentru ca stam dupa alte interese. Daca trecem peste aceste aspecte, putem sa ne apucam de demolare pana la sfarsitul anului. Totul tine de acesti timpi morti care intotdeauna au fost esentiali pentru a calcula durata. Mai apar tot felul de nebuni care incurca, blocheaza. Fiecare se gandeste la interesul propriu, nu la Dinamo. Trebuie sa asteptam pana la parcurgerea tuturor etapelor legale", a declarat Ionut Popa, presedintele lui CS Dinamo.

Blah, blah, blah