Prea multe scandaluri, prea putina muzica buna

Nu am fost niciodata un fan al trupei Oasis, dar e clar ca Liam si Noel au compus impreuna muzica buna, in timp ce in cariera solo nu prea s-au remarcat. Egourile sunt mari, oamenii stau bine cu banii si nici macar motivatia artistica nu-i mai aduce impreuna. Le-au fost oferite sume astronomice - 100 de milioane de lire pentru un turneu mondial, dar nici macar banii nu l-au facut pe Noel sa se gandeasca la reunirea cu fratele mai impaciuitor.

Miracole in muzica s-au mai intamplat, cel mai recent fiind revenirea lui Slash langa Axl, in Guns N' Roses. Lumea e dornica de muzica buna live, de aceea m-am bucurat sa vad ca Brian Johnson a revenit alaturi de AC/DC, chiar daca pentru moment numai in studio.

O alta veste buna in ultimele 12 luni a fost revenirea lui John Frusciante in Red Hot Chili Peppers, de la care astept cu interes muzica noua in 2021. Shirley Manson a venit si ea cu vesti despre un nou album Garbage ce va fi lansat anul viitor.

Daca reusim sa scapam de coronavirusul asta intr-un mod sau altul si concertele revin la (vechiul) normal, fara distantare sociala, 2021 va fi anul muzicii live. Toti artistii au hibernat, au compus muzica noua sau s-au plictisit prin casa si vor dori sa urce din nou pe scena, in fata fanilor. Din trupele pe care nu le-am vazut niciodata live, cel mai mult as vrea sa vad un concert al celor de la The Offspring. Si, de ce nu, poate si un concert Oasis.

Noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 4 Jan 2021 la 21:03

    Numai sa mai fie in viata. Tocmai am aflat ca a murit Alexi Laiho. La doar 41 de ani, drace! Si nu stiu, chestia asta m-a dat peste cap. Makes you think about how fragile life can be... and that's deeply disturbing...

  2. 5 Jan 2021 la 21:03

    :( nu stiam de vestea asta... E horror, era de-o varsta cu mine :-<

Blah, blah, blah