Pierdere de vreme

Am dezinstalat FIFA dupa ce mi-am dat seama ca imi mananca prea mult timp, fara sa ma ajute cu nimic. In '99 jucam mult mai multe ore pe zi, toate multiplayer si aveam un tel: sa fiu cel mai bun.

Asa am ajuns sa castig un concurs de FIFA in Leu (in camin), dupa ce am jucat cu niste oameni foarte buni. A venit 2000 si jocul s-a schimbat. Am gasit o gasca de oameni prin Muncii unde iar am reusit sa castig, desi niciodata n-a fost usor si valorile au fost mai mereu aproximativ egale. Elementul supriza conteaza foarte mult. In 2001, am fost la Constanta sa joc cu un tip pe care mi-l recomandase un prieten si care apoi a ajuns mare carder pe-acolo (Gheatza il chema pe pusti). Cand l-am intalnit, era un script kiddie cu propriu mirc. Lucrurile, evident, au evoluat :)

Din 2002, FIFA a ajuns un jeg. S-a departat prea mult de arcade si si-a continuat drumul catre simulation. La fel 2003, 2004, 2005 si 2006. Am jucat cu interes 2007, desi era buggy, deoarece tocmai intalnisem pe cineva pasionat si mi se facuse dor de vremurile de odinioara. In 2008, jocul a fost prea urat pentru a putea juca mai mult de o partida, dupa care l-am dezinstalat.

2009 a reprezentat o imbunatatire pentru gameplay, dar bugy-urile sunt la ele acasa. De asemenea, faptul ca se bazeaza puternic pe ideea de simulation ma dezamageste de fiecare data cu aceeasi intensitate. Arcadele n-a murit, dar nici mult nu mai are. Vezi NFS...

L-am dezinstalat si acum stau sa scriu despre asta pe blog. Tot o pierdere de vreme si blogul, daca nimeni nu dat click pe link-urile google *hint*. In rest... noi sa fim sanatosi!

Blah, blah, blah