Pentru Dinamo, de la Alin Buzarin

Bucurati-va cu gura pana la urechi de succesul mizerabil de la Piatra Neamt, unde un adversar placid v-a asteptat cu picioarele desfacute!

Numiti-l pe Cristea briliant, care daca avea în fata cinci pari, nu cinci adversari, nu era in stare sa-i ocoleasca!

Dupa ce l-ati daramat pe Huzu, sunati si la UEFA si schimbati si sefii de Comisii de acolo!

Aduceti jucatori vopsiti, umpleti-va buzunarele de comisioane pentru diverse paparude in ghete si furati-va singuri caciula!

Bagati-va mereu pe sub pielea lui Mircea Sandu, suflati-i in ureche prin diverse deplasari ale echipei nationale, ca sa va dea castig cu Julio Cesar, sa ia 6 puncte Timisoarei si amagiti-va ca asa veti ajunge departe!

Manjiti suporterii ani la rand sa strige ce vreti voi, manipulati tribuna si apoi mirati-va ca in doua luni se sare de doua ori gardul, la Pitesti si cu Liberec. Folositi-va de masa vie de manevra, lasati-o sa vi se suie in cap, finantati deplasari, faceti-va ca nu vedeti cand unii sunt arestati prin Bulgaria si altti dau foc la stadion in Olanda!

Scuturati-va iute de Ioan Becali, singurul care a reusit in ultimii ani, cu riscul de a fi antipatic, sa tina suporterii in frau!

Cooptati in randurile voastre diversi analfabeti imbogatiti de tranzitie, care va fac firma de ras pe ecranele televizoarelor!

Umpleti Comitetul Executiv cu ciraci de-ai vostri, langa Walter si Svaiter mai aduceti ceva telemea sau urda, cascavalul cam lipsindu-va in ultima vreme!

Milogiti-va de Vizer sa va dea ceva bani si faceti-va ca nu vedeti cum va planteaza pe banca o nulitate stampilata (aseara, la 0-1 în minutul 5, inexistentul Bonetti a tinut doi inchizatori pe teren!) care nu e in stare sa castige nici un meci daca nu va bagati voi, actionarii!

Priviti nepasatori cum va elimina pergola fotbalistica a Europei, cum toti veleitarii si semiamatorii isi fac firma cu voi!

Adunati toti betivii din cluburile de noapte si toti betegii din clinicile de ortopedie, dati-le salarii de 400.000 de euro, apoi mintiti ca le-ati redus contractele la jumatate, sa nu va sara Danciulescu in cap, ca el a dat peste o suta de goluri si castiga abia pe sfert!

Acum dati-va jos si vedeti ce-ati facut!

Duceti-va la UEFA, rugati-va de Mircea Sandu sa va puna pile ca macar peste patru-cinci ani sa va reprimeasca in Europa! Si dupa aia, pregatiti-va iarasi, cu acelasi entuziasm si aceleasi mijloace, de Liga Campionilor!

4 comentarii

 1. 21 Aug 2009 la 19:00

  ha, nu credeam ca o sa ii dau dreptate lui Buzarin prea curand. Dar iata ca-i dau. Incredibil, dar sunt pe aceasi lungime de unda cu el. Eu nu inteleg cum sa fii atat de cretin incat sa intri pe teren si sa te bati cu jandarmii, dar sa nu ai tupeu sa te duci dupa Borcea si Mitica la ei acasa, sa-i prinzi pe strada si sa rezolvi problema. Dar nu cred ca zilele alea sunt prea departe. Intrebarea este cine va fi primul: Becali, Turcu sau Mitica?

 2. 21 Aug 2009 la 22:10

  nu s`a batut nimeni cu jandarmii. cat timp au fost doar "stiuarzii", [cica] suporterii coborat cu zecile pe pista de atletism.. pe urma au venit jandarmii si au fugit toti. sa revezi filmarea sa vezi ca brusc o iau toti la fuga in sens opus.. dar in rest ai dreptate, ca nu e greu sa afli unde sta fiecare. sau macar faci un cocktail molotov si i`l arunci pe parbriz cand vine la meci

 3. 21 Aug 2009 la 23:33

  da' de ce sa fie violenta. aia nu mai apar la televizor, astia sunt interzisi pe stadioane si s-a rezolvat.

 4. 22 Aug 2009 la 15:15

  partea cu aia nu apar la tv e dificila rau.

  @cata, vorba vine s-au batut cu jandarmii, ideea ramane insa.

Blah, blah, blah